Ο Σον Μέντες εξηγεί πώς τον έχει βοηθήσει ο διαλογισμός

Ο Σον Μέντες εξηγεί πώς τον έχει βοηθήσει ο διαλογισμός

Λανσάρει τη δική του σειρά για διαλογισμό μαζί με την Καμίλα Καμπέγιο για την εφαρμογή Calm - με τίτλο «Breathe Into It».

Το 2019, κατά τη διάρκεια ελεύθερου χρόνου από το αδυσώπητο πρόγραμμά του, αφού είχε κυκλοφορήσει το τρίτο άλμπουμ του, ο Σον Μέντες βρέθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και μπόρεσε να συλλογιστεί.
 
Ενώ η σύντροφός του, Καμίλα Καμπέγιο εργαζόταν στο στούντιο κάθε μέρα, του συνέστησε να κατεβάσει την εφαρμογή Calm ως μέσο για να βοηθηθεί σε μια δύσκολη περίοδο για την ψυχική του υγεία.
 
«Είχα καθίσει δύο φορές και έκανα διαλογισμό στο YouTube, αλλά στην πραγματικότητα πριν από περίπου 2,5 χρόνια, όταν περνούσα μια πολύ δύσκολη στιγμή και είχα πολύ άγχος, άρχισα να χρησιμοποιώ τακτικά την εφαρμογή» ανέφερε ο Μέντες. Αφού έκανε 30 συνεδρίες καθοδηγούμενου διαλογισμού με έναν από τους πιο δημοφιλείς εκπαιδευτές της εφαρμογής, τον Τζεφ Γουόρεν, ο Καναδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός εθίστηκε. «Με πήρε από ένα μέρος φόβου και άγχους και με οδήγησε σε ένα μέρος όπου συνειδητοποίησα ότι δεν μπορείς να φτάσεις, αν δεν αρχίσεις με τη συμπόνια προς τον εαυτό σου» πρόσθεσε, σύμφωνα με το Vogue.
 
Τώρα, δύο χρόνια αργότερα, ο Σον Μέντες  λανσάρει τη δική του σειρά για διαλογισμό μαζί με την Καμίλα Καμπέγιο για την εφαρμογή Calm - με τίτλο «Breathe Into It».
 
Οι 24 συνεδρίες έχουν στόχο την υπερνίκηση του άγχους και στην οικοδόμηση αίσθησης αγάπης και ευγνωμοσύνης - αλλά αποτελεί και την αρχή πολυετούς συνεργασίας που θα παράσχει χιλιάδες δωρεάν συνδρομές σε νέους ακτιβιστές και ηγέτες μέσω του Movement Voter Fund και του Shawn Mendes Foundation. Για τον Μέντες, είναι μια ευκαιρία όχι μόνο να στρέψει τη συζήτηση γύρω από την ψυχική υγεία, αλλά και να δώσει πίσω.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ