Πάμε Δανάη: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν

Πάμε Δανάη: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν

Το μήνυμα της Δανάης Μπάρκα και η φωτογραφία με τους νέους της συνεργάτες

Την επιστροφή της στη δουλεία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Δανάη Μπάρκα, με την επιστροφή της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στη συχνότητα του MEGA να έχει μπει στην τελική ευθεία.

«Άρχισαν γυρίσματα για την δεύτερη σεζόν της εκπομπής. Κι ενώ το καλοκαίρι ήταν δύσκολο,κι ενώ περάσαμε πολλά,κι ενώ αγχωθήκαμε, φοβηθήκαμε, απογοητευτήκαμε, τσαντιστήκαμε με όλα αυτά που έγιναν, αντιλήφθηκα άλλη μια φορά πόσο σπουδαίο πράγμα είναι η αλληλεγγύη, η ανθρωπιά και η συνεισφορά.

Συνειδητοποιήσαμε όλοι πόσα θαύματα μπορούν να συμβούν αν είμαστε ενωμένοι και θέλουμε το καλό του διπλανού μας. Ποσό υπέροχο πράγμα είναι να είμαστε καλοί και ωραίοι άνθρωποι. Φέτος λοιπόν, η χαρά μου είναι ακόμα μεγαλύτερη που ξεκινάμε σιγά σιγά τις ετοιμασίες για να πίνουμε καφέ μαζί, να γελάμε δυνατά, να μαθαίνουμε ιστορίες, να ανταλλάσσουμε απόψεις, να γνωρίζουμε ανθρώπους, να μαγειρεύουμε, να ταξιδεύουμε και να γινόμαστε όλοι μαζι.. ένα.

Γιατί από φέτος όλοι είμαστε λίγο καλύτεροι άνθρωποι και στο τέλος θα τον αλλάξουμε τον κόσμο και θα ομορφύνει. Όπως λέει και η γιαγιά Τούλα… μοιρασμένη χαρά=διπλή χαρά, μοιρασμένος πόνος=μισός πόνος. Να χαμογελάμε, να αγαπάμε, να ελπίζουμε, να ονειρευόμαστε ,να απολαμβάνουμε και να μοιραζόμαστε. Φέτος, θα μοιραστούμε μόνο ωραίες στιγμές. Με την ομορφότερη -μέσα & έξω- ομάδα που θα μπορούσαμε να έχουμε», έγραψε στο Instagram η Δανάη Μπάρκα, ποζάροντας με τους νέους της συνεργάτες.

Πηγή: newsbeast.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ