Παπακαλιάτης: Θέλω χρόνο μετά το «Maestro» για το επόμενο βήμα

Newsroom
Newsroom

Είναι δύσκολο να έχεις προσωπική ζωή όταν ασχολείσαι με κάτι 24 ώρες το 24ωρο, απάντησε ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης σε σχετικό ερώτημα

Για τη μεγάλη του τηλεοπτική επιτυχία και τα επόμενα βήματά του ρωτήθηκε από το Secret των Παραπολιτικών ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Αποκάλυψε τις πιο απαιτητικές σκηνές του «Maestro».

«Αρκετές σκηνές έχουν τόσες παραγωγικές απαιτήσεις, που χρειάστηκε να γίνουν ξανά και ξανά. Ειδικά οι φωτιές ή οι υποβρύχιες σκηνές με τον Tσορτέκη και τον Μπένο» αποκάλυψε και υπογράμμισε τη στήριξη των κατοίκων: «Όμως στο νησί ευτυχώς έχουμε όλοι τόση στήριξη από τον κόσμο εδώ, που γίνονται όλα πιο εύκολα».

Είναι εύκολο να υπάρχει προσωπική ζωή, ρωτήθηκε. «Όχι, δεν είναι εύκολο. Ποτέ δεν είναι εύκολο, όταν ασχολείσαι με κάτι 24 ώρες το 24ωρο, να είσαι συνεπής σε οτιδήποτε άλλο» απάντησε.

Σε ό,τι αφορά στα επόμενα βήματα και τους σχεδιασμούς του επισήμανε ότι θα χρειαστεί χρόνο μετά το «Maestro». «Δεν έχω ιδέα. Το μόνο που σκέφτομαι είναι το γύρισμα των τελευταίων επεισοδίων. Όταν θα έρθει η ώρα, τότε θα τα σκεφτώ όλα. Όμως με σιγουριά σας λέω ότι θα πάρει λίγο καιρό» είπε χαρακτηριστικά.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ