Πάρις Θωμόπουλος: «Κάποιοι ομοφυλόφιλοι είναι πιο άντρες από τους στρέιτ»

Πάρις Θωμόπουλος: «Κάποιοι ομοφυλόφιλοι είναι πιο άντρες από τους στρέιτ»

«Το λάθος που έχουμε στην χώρα και στην εποχή που ζούμε είναι ότι αυτοί που θεωρούν τους ομοφυλόφιλος κάτι κακό, έχουν στο μυαλό τους ότι είναι θηλυπρεπείς. Κάποιοι είναι πιο άντρες από τους στρέιτ»

Ο ηθοποιός Πάρις Θωμόπουλος που φέτος κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στην εξαιρετική σειρά της ΕΡΤ «Η τούρτα της μαμάς», ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ιδιαίτερο ρόλο του και ειδικότερα για την ατάκα που ακούγεται να λέει στη σειρά στον διοικητή του όταν του αποκαλύπτει ότι είναι ομοφυλόφιλος.

«Το λάθος που έχουμε στην χώρα και στην εποχή που ζούμε είναι ότι αυτοί που θεωρούν τους ομοφυλόφιλος κάτι κακό, έχουν στο μυαλό τους ότι είναι θηλυπρεπείς» ανέφερε ο Πάρις Θωμόπουλος.

Επιπλέον τοποθετήθηκε για το κατά πόσο θεωρεί ότι είναι έτοιμη η ελληνική κοινωνία για να δεχτεί κανονικά τους ομοφυλόφιλους.

«Όταν οι συνθήκες δεν επιτρέπουν να είσαι ο εαυτός σου, δεν μπορείς να είσαι ελεύθερος και να δημιουργήσεις. Δε νομίζω ότι περνάμε στο επίπεδο να δεχτεί η ελληνική κοινωνία τελείως τους ομοφυλόφιλους, υπάρχουν ακόμα πολλά ταμπού στις οικογένειες.

Ευελπιστώ να καλυτερεύσουν τα πράγματα. Σε κάποιες οικογένειες θα μπορούσαν να το δεχτούν αλλά δυστυχώς η πλειοψηφία δεν είναι έτσι. Μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο να διώχνουν τα παιδιά τους λόγω της σεξουαλικότητας.

Λίγοι στρατιωτικοί θα μπορούσαν να πούνε ότι είναι ομοφυλόφιλοι. Έχω δει κάποια βίντεο αλλά είναι κυρίως ξένοι, που έχουν κάνει coming out κι έχουν δηλώσει την σεξουαλική τους ταυτότητα.

Στην Ελλάδα είναι δύσκολο και δεν έχω ακούσει κάτι. Το λάθος που έχουμε στην χώρα και στην εποχή που ζούμε είναι ότι αυτοί που θεωρούν τους ομοφυλόφιλος κάτι κακό, έχουν στο μυαλό τους ότι είναι θηλυπρεπείς. Κάποιοι είναι πιο άντρες από τους στρέιτ. Η σεξουαλική προτίμηση αλλάζει.»

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ