Σοκάρει η Αλεξανδράκη για το bullying που δέχεται ο αδελφός της σε σχολείο στην Κρήτη

Σοκάρει η Αλεξανδράκη για το bullying που δέχεται ο αδελφός της σε σχολείο στην Κρήτη

" Μία μέρα ο αδελφός μου ήρθε σπίτι με σκισμένο παντελόνι και χτυπημένος", αποκάλυψε το γνωστό μοντέλο

Σοκάρουν τα όσα αποκάλυψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, στην εκπομπή "Love It" και στην Ιωάννα Μαλέσκου  αναφορικά με τον ετεροθαλή αδερφό της που όπως είπε δέχεται bullying στο σχολείο του, σε χωριό της Κρήτης.

«Θέλω να μιλήσω για ένα δικό μου περιστατικό. Έχω έναν αδελφό, από διαφορετικό πατέρα και πρόσφατα μετακόμισαν στην Κρήτη. Το παιδί από τότε δέχεται πολύ άσχημη και σωματική και λεκτική βία από τα υπόλοιπα παιδιά. Έχουμε ζητήσει και παράλληλη στήριξη και λένε πώς έχει καθυστέρηση. Αφήνουν ένα παιδί στο έλεος αν είναι λίγο πιο ιδιαίτερο, πιο κλειστός χαρακτήρας, δεν μπορεί να κάνει εύκολα φίλους

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει ένα περιστατικό μέσω Instagram. Κατάφερα και βρήκα το παιδί που μίλαγε άσχημα στον αδελφό μου, μίλησα στους γονείς του παιδιού, οι οποίοι δεν γνώριζαν τίποτα. Τώρα αυτό συνεχίζεται και από τους γονείς και από τους δασκάλους, συγκαλύπτουν ο ένας τον άλλον επειδή κάνουν παρέα οι καθηγητές με τους γονείς, γιατί εκεί είναι χωριό. Μία μέρα ο αδελφός μου ήρθε σπίτι με σκισμένο παντελόνι και χτυπημένος. Φτάσαμε στο σημείο να πηγαίνει το παιδί στο σχολείο με τα πόδια μιάμιση ώρα για να μην μπαίνει στο πούλμαν», περιέγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Έχω βίντεο στα χέρια μου που το παιδί το κλωτσάνε, το κυνηγάνε και του πετάνε πέτρες. Δεν γίνεται άλλο πρέπει να κουνηθούμε! Αυτός ο τόπος έχει γεμίσει με αίμα από αθώα παιδιά» κατέληξε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ