Σταμάτης Γονίδης: Έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά - "Είναι ολόιδια εγώ"

Τί ανέφερε ο ευτυχής μπαμπάς

Πατέρας για τρίτη φορά έγινε ο Σταμάτης Γονίδης αφού η Κατερίνα Κουργιουξίδου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο όπως αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή της "Καλύτερα δε γίνεται!" είναι ολόιδιο αυτός.

"Γεννήθηκε και την ημέρα της Παναγίας, έχει και το όνομα της Παναγίας, το ένα από τα δύο που έχει, Μαρία Ελένη, Μαριαλένα. Είμαι απλά πολύ χαρούμενος, και αισθάνομαι σαν να ξαναγίνομαι νέος, σαν να ξαναγίνομαι παιδί. Βεβαίως και ήμουν στο μαιευτήριο. Περίμενα παραδοσιακά. Ήθελα να γίνει όπως γίνεται πάντα" είπε ο Σταμάτης Γονίδης και συνέχισε: "Γέννησε φυσιολογικά, 3.650. Μου μοιάζει πάρα πολύ, μόνο τα χείλη είναι της μητέρας του, το λένε όλοι, μου μοιάζει πάρα πολύ. Η Κατερίνα είναι πολύ ευτυχισμένη. Και εκείνη βλέπει ότι μου μοιάζει. Αυτό το παιδί και πιάστηκε καιρό καραντίνας και γεννήθηκε καιρό καραντίνας. Κοίτα τι εποχές ζούμε, μέσα σε όλο αυτό βγήκε κάτι πολύ όμορφο. σε κάτι τέτοια να είναι γούρικο και να φέρει εξαφανίσει τον ιό αυτή η γέννηση".

Όσο για το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις έρθει το βρέφος στο σπίτι είπε: "Βασικά το δωμάτιό της έχει γίνει σουίτα. Κόβω και το τσιγάρο μόλις έρθει το μωρό στο σπίτι γιατί θέλω να ξεκινήσω κάπως έτσι".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ