Στην αντεπίθεση το Open για το εξώδικο της Κατερίνας Καινούργιου

Κάποιοι «εφευρίσκουν και επικαλούνται αναληθείς ισχυρισμούς»

Έντονη είναι η αντίδραση του τηλεοπτικού σταθμού Open στα όσα του καταλογίζει η Κατερίνα Καινούργιου, σε ένα «διαζύγιο» που δεν αποκλείεται να καταλήξει στις δικαστικές αίθουσες.

Θυμίζουμε πως η παρουσιάστρια, η οποία βρίσκεται στο δυναμικό του σταθμού από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, εξέθεσε στο κανάλι τους λόγους που αδυνατεί να συνεχίσει τη συνεργασία της με το Open.

Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου υποστήριξε πως από τον σταθμό έγινε μείωση κόστους στην εκπομπή, αλλά και ότι η παρούσα διεύθυνση του καναλιού αδιαφόρησε πλήρως για όσα της μετέφερε επανειλημμένως μέσω email.

Για αναληθείς ισχυρισμούς κάνει λόγο το Open

Το ίδιο το κανάλι πάντως, που διευκρινίζει πως όλες αυτές οι παρατηρήσεις διαβιβάστηκαν στο Open μέσω εξώδικου της Κατερίνας Καινούριου, κάνει λόγο για κάποιους που «εφευρίσκουν και επικαλούνται αναληθείς ισχυρισμούς για να μην τιμήσουν τις δεσμεύσεις τους».

Η ίδια η παρουσιάστρια σημειώνει πως ανανέωσε το συμβόλαιό της με το Open μόλις τον περασμένο χρόνο.

«Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα απαντηθούν μέσω της νόμιμης οδού όσα ανυπόστατα αναφέρονται στο εν λόγω εξώδικο» αναφέρουν από το κανάλι και αφήνουν να εννοηθεί πως δεν αποκλείουν και τη νομική προσφυγή για την υπόθεση.

Η ανακοίνωση του Open για την Κατερίνα Καινούργιου
«Σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα αναφορικά με το εξώδικο της κυρίας Κατερίνας Καινούργιου προς τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN θα ασκήσει δυναμικά κάθε νόμιμο και θεσμικό του δικαίωμα απέναντι σε όλους όσοι εφευρίσκουν και επικαλούνται αναληθείς ισχυρισμούς για να μην τιμήσουν τις δεσμεύσεις τους, καθώς και απέναντι σε όσους συμμετέχουν, υποκινούν και ανέχονται αθέμιτες και αντιεπαγγελματικές πρακτικές.

Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα απαντηθούν μέσω της νόμιμης οδού όσα ανυπόστατα αναφέρονται στο εν λόγω εξώδικο, ενώ ο σταθμός θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για την προάσπιση των συμφερόντων του και της επαγγελματικής δεοντολογίας που πρέπει να τηρείται σε κάθε χώρο και, ιδίως, στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Το OPEN, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τον τρίτο χρόνο της δυναμικής του λειτουργίας, συνεχίζει απρόσκοπτα τον σχεδιασμό της νέας τηλεοπτικής σεζόν με αποκλειστικό γνώμονα την παροχή πλουραλιστικού και ποιοτικού προγράμματος στο τηλεοπτικό κοινό».
 

Πηγή: iefimerida.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ