Survivor: Κρις Σταμούλης, Πάνος Καλλίδης και Αλέξης Παππάς υποψήφιοι

Survivor: Κρις Σταμούλης, Πάνος Καλλίδης και Αλέξης Παππάς υποψήφιοι

Το Twitter «πήρε φωτιά» με το δίδυμο Κρις Σταμούλης - Αλέξης Παππάς στο Survivor 4

Μικρό καλάθι έπρεπε να είχε κρατήσει ο Πάνος Καλλίδης όταν είχε ακούσει τον Τζέημς Καφετζή στην παραλία του «Survivor 4» να του λέει ότι δεν θα τον ψηφίσει και ότι είναι από τους πιο αγαπητούς παίκτες των Μπλε. Πού να φανταστεί ότι λίγες ώρες αργότερα θα τον έβγαζε προτεινόμενο για αποχώρηση. Ο Κρις Σταμούλης ήταν ο πρώτος παίκτης που ψήφισαν οι Μπλε, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο ο δεύτερος μέσα από την ψηφοφορία της Τρίτης (03/03) ήταν ο Αλέξης Παππάς. Αυτό που κανείς δεν περίμενε ίσως ήταν ο αρχηγός των Μπλε να ψηφίσει τον «θείο» Καλλίδη.

Στον στίβο της Τρίτης ο Κρις Σταμούλης και ο Αλέξης Παππάς - το δίδυμο «φωτιά» - πήραν μία πρωτοφανή απόφαση που σπάνια βλέπουμε στο ριάλιτι επιβίωσης. Αποφάσισαν να μην αγωνιστούν για τη δεύτερη ασυλία της ομάδας τους. «Με θεωρούν τόσο κακό ως άνθρωπο και ως παίκτη που με πουλάνε σε ένα φτηνοπάζαρο κάπου στα άχρηστα στον πάγκο ενός παζαριού. Αυτή η υποτίμηση στο άτομό μου δεν θα τους βγει σε καλό και σύντομα θα πω τον τελευταίο μου λόγο» είχε πει στην κάμερα του «Survivor» ο Αλέξης Παππάς.

Πριν το αγώνισμα ο Κρις μίλησε για τις ισορροπίες στην ομάδα του:«Θεωρώ ξεκάθαρο ότι και ο Τζέημς και ο Νίκος ο άτυπος αρχηγός της ομάδας ζηλεύει τον Σάκη γιατί είναι ένα πολύ δυναμικό παιδί, δυνατός αγωνιστικά, θετικός και ενωτικός στην πράξη. Τρέμουν κυριολεκτικά τον Σάκη και αυτό που θέλουν να αποφύγουν είναι μία συσπείρωση της μπλε ομάδας γύρω από το πρόσωπό του Σάκη». Ο Σάκης από την άλλη βρίσκει ύποπτη τη «συμπάθεια» των Κόκκινων στο πρόσωπό του: «Θεωρούν ότι είμαι ο επόμενος αρχηγός και θέλουν να δημιουργήσουν ίντριγκα στην ομάδα μου». 

Ο Πάνος για τον Αλέξη είναι μια «παλιά καραβάνα», ενώ ο Αλέξης για τον Πάνο είναι ένα άτομο που βγάζει πολλή κακία. Αντιπάθεια και... εμπάθεια είδαμε από τον Ταβλαδάκη προς τη Χριστίνα γιατί δεν του αποκάλυψε τι θα ψήφιζε η Ελευθερία και θεώρησε ότι πήγε να του «ρίξει στάχτη στα μάτια». 

Τα σχόλια στην παραλία μπήκαν στην άκρη την ώρα του αγωνίσματος. Ο στίβος μάχης ήταν «η χαρά του πυροσβέστη» με πολλές σκάλες, ψηλά εμπόδια και ένα πάνελ με έξι μπάλες που θα έπρεπε οι παίκτες να πετύχουν για να πάρουν τους πόντους. Κρις και Άλεξ είδαν όλο το παιχνίδι καθισμένοι ξεχωριστά, σχολιάζοντας και γελώντας - σαν τους γέρους του Μάπετ σόου. Η Καρολίνα δεν συμμετείχε λόγω τραυματισμού, ενώ ο Πάνος Καλλίδης ήταν ο ήρωας του αγώνα, αφού λόγω των πέναλτι για την αποχώρηση των δυο παικτών κλήθηκε να παίξει τέσσερις φορές. Οι ηρωικές του προσπάθειες πήγαν στράφι. Η κόκκινη ομάδα υπερίσχυσε και στο συμβούλιο ο Τζέημς Καφετζής πήρε τον λόγο.

«Εγώ σαν επιστήμονας από το πείραμα που έκαναν τα παιδιά, πιστεύω ότι το μόνο που απέδειξαν είναι ότι είναι παντελώς αναλώσιμοι και το πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η ψυχολογία στην ομάδα. Δείξαμε ότι οι υπόλοιποι εννέα ήμασταν αρκετά δεμένοι, ο ένας στηρίζει τον άλλον. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε και το γκρίζο σύννεφο πάνω από την ομάδα που ρίχνει την ψυχολογία προέρχεται από τον Αλέξη και το Κρις» είπε με στόμφο ο Τζέημς. Από την ψηφοφορία ψηφίστηκε ο Αλέξης Παππάς και ο Τζέημς υπέδειξε τον τρίτο υποψήφιο.

«Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αποχωρήσει από το παιχνίδι ή ο Άλεξ ή ο Κρις και σιγά-σιγά να γίνουμε τα παλιά λιοντάρια, με την ίδια ψυχολογία και πάθος και ψυχή». «Σίγουρα δεν πέφτω από τα σύννεφα, περίμενα στην εξέλιξη των πραγμάτων. Για να ήταν ομόφωνη θα έπρεπε να ψηφίσω και εγώ! Οφείλω να ακολουθήσω τη ροή των πραγμάτων και να σεβαστώ την απόφαση της ομάδας μου» είπε ο Άλεξ.

Ο Τζέης ψήφισε τον Πάνο Καλλίδη λέγοντας ότι όλη η ομάδα συμφωνεί μαζί του και είπε: «Η σωστή στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσω είναι να ψηφίσω κάποιον ο οποίος δεν θα αποχωρήσει από το παιχνίδι και θα αποχωρήσει ο Κρις ή ο Αλέξης. Αυτός είναι ο Πάνος Καλλίδης»... έναν παίκτη που πριν λίγο εκθείαζε ως ήρωα! Η αρνητική εξέλιξη της βραδιάς για την κόκκινη ομάδα είναι ότι η Σοφία έσπασε το πόδι της και σκέφτεται σοβαρά την αποχώρηση από το «Survivor 4».

Το δίδυμο Κρις - Άλεξ ξεσήκωσε το Τwitter

Το Twitter με τον δικό του μοναδικό τρόπο σχολίασε το δίδυμο Κρις - Αλεξ και την οικειοθελή τους απομόνωση από την ομάδα των μπλε.

 

Πηγή: ethnos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ