Συγκλονίζει ο Φώτης Σπύρου: «Έχω βιώσει ρατσισμό για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις»

Συγκλονίζει ο Φώτης Σπύρου: «Έχω βιώσει ρατσισμό για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις»
Newsroom
Newsroom

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει βιώσει ρατσιστικές συμπεριφορές και έχει περάσει δύσκολες στιγμές

O Φώτης Σπύρου αναφέρθηκε στις σεξουαλικές του προτιμήσεις και την αντίδραση που είχε το κοινό όταν το αποκάλυψε.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει βιώσει ρατσιστικές συμπεριφορές και έχει περάσει δύσκολες στιγμές.

Ο Φώτης Σπύρους εξομολογήθηκε ότι δεν μετάνιωσε που μίλησε για το γεγονός ότι είναι ομοφυλόφιλος αλλά για τον τρόπο με τον οποίο συνέβη.

«Μετάνιωσα για τον τρόπο που έγινε. Ήταν λάθος η στιγμή. Δεν ήμουν σε κατάσταση τη δεδομένη στιγμή να μιλήσω γι’ αυτό. Έπρεπε να γίνει πιο σοβαρά. Ωστόσο τότε είχα το θέμα της αρρώστιας, του αλκοολισμού και δεν ήθελα να γίνει τότε», είπε συγκεκριμένα, ενώ στην ερώτηση, για τον εάν πιστεύει πως ο κόσμος το έχει πλέον αποδεχτεί, ο Φώτης Σπύρος απάντησε: «Όχι μην λέμε ό,τι θέλουμε . Έχουμε δρόμο ακόμα. Τώρα έχουμε το ότι και να έχεις πρόβλημα με τους γκέι, δεν μπορείς να μιλήσεις, γιατί θα φας κράξιμο. Είμαστε των άκρων».

Τέλος, ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι έχει υποστεί ρατσισμό σε μικρότερη ηλικία, για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του και σε σχετική ερώτηση απάντησε:

«Βέβαια. Όταν ήμουν πιο μικρός, τα πράγματα δεν ήταν καθόλου εύκολα. Θυμάμαι έλεγα «γιατί σε έμενα Θεέ μου, γιατί να το περνάω όλο αυτό;»… Μακάρι τα παιδιά πλέον να μη νιώθουν έτσι και να σεβόμαστε όλοι τις επιλογές όλων χωρίς υπερβολές και κακίες».

Πηγή: In.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ