Τα «γυρίζει» ο Σπαλιάρας για τις 4.000 γυναίκες

Τι δήλωσε σε συνέντευξή του το γνωστό μοντέλο;

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα για τις 4.000 γυναίκες;

Πριν μερικά χρόνια το μοντέλο και ηθοποιός είχε προσδιορίζει τις γυναίκες με τις οποίες είχε κάνει έρωτα σε περίπου 4.000 χιλιάδες.
Σήμερα, δηλώνει μετανιωμένος για όσα είπε τότε.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΕΓΩ σχολίασε σχετικά:

«Εγώ σαν άνθρωπος, δεν έχω στηρίξει την καριέρα μου σε σκάνδαλα. Δεν επιδίωξα να προκαλέσω ούτε σε αυτή την περίπτωση κάποιο σκάνδαλο, αλλά έγινε στα πλαίσια του αυθορμητισμού. Κι αν μείνουμε εκεί, δεν έχω θέμα.

Ωστόσο, επειδή ζούμε σε μια άγρια εποχή, που βλέπουμε πολλές γυναικοκτονίες και μια έλλειψη σεβασμού προς το γυναικείο φύλο, θα πρέπει είμαστε πολύ προσεκτικοί όλοι εμείς που είμαστε μπροστά από τις κάμερες, όταν κάνουμε δηλώσεις. Δηλαδή αν το πάρουμε σαν μια αυθόρμητη δήλωση δεν μετανιώνω, αν το πάρουμε όμως ότι μετράμε τις γυναίκες λες και είναι παγωτά ή ότι οι γυναίκες είναι αριθμοί, τότε ναι μετανιώνω.

Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός. Οι γυναίκες δεν είναι αριθμοί. Πρέπει να σου πω πως από κάτω με ρωτούσε αν τις μετράω και είπα όχι. Νομίζω και λογικά να το δεις, το νούμερο 4.000 από μόνο του δεν μπορεί να σταθεί πρακτικά. Επομένως αν το πάρουμε σοβαρά, μετανιώνω εκατό τοις εκατό για τη δήλωσή μου για τις 4.000 γυναίκες».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ