Τάρτα μήλου με τραγανό crumble αμυγδάλου

Newsroom
Newsroom

Δείτε αναλυτικά

Η συνταγή:

Για την τάρτα:

200 γρ. αμύγδαλο πούδρα
200 γρ. αλεύρι
200 γρ. βούτυρο
200 γρ. καστανή ζάχαρη
2 γρ. αλάτι

Για την γέμιση μήλου:

500 γρ. μήλα πράσινα
500 γρ. μήλα κόκκινα
260 γρ. ζάχαρη
260 γρ. νερό
1 ξύλο κανέλας
1 βανίλια φρέσκια
50 γρ. κορν φλάουρ
5 γρ. κανέλα σκόνη
30 γρ. ζάχαρη άχνη για το γαρνίρισμα



 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ