«Θα μου πουν έχεις μπλε μαλλιά άρα είσαι gay»

«Θα μου πουν έχεις μπλε μαλλιά άρα είσαι gay»
Newsroom
Newsroom

Καταπέλτης ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη.

Τις καλύτερες εντυπώσεις έχει δημιουργήσει με τη μέχρι τώρα πορεία του στον απαιτητικότατο χώρο της μουσική ο γιος του Γιάννη Πάριου, Νικόλας Βαρθακούρης.

Ο γνωστός σε όλους με το καλλιτεχνικό του όνομα, Good Job Nicky, αν και δεν βρίσκεται πολλά χρόνια στη μουσική βιομηχανία, έχει κάνει τον κόσμο του χώρου να μιλάει με τα καλύτερα για εκείνον.

Προ μηνών ο καλλιτέχνης είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό Down Town, όπου μεταξύ άλλων είχε μιλήσει για το πως είναι να έχει διάσημους γονείς, απαντώντας και στο ερώτημα αν λόγω αυτού δέχεται αρνητικά σχόλια στα πρώτα του βήματα.

Τι δηλώνει για εκείνους που του στέλνουν αρνητικά σχόλια

«Πάντα θα υπάρχει ο άνθρωπος που θα καταδικάζει κάτι που δεν μπορεί να έχει. Έχω παρατηρήσει δυο-τρεις πιστούς haters που μου στέλνουν συνέχεια. Θα ήθελα να συζητήσω μαζί τους. Θα μου πούνε για παράδειγμα ‘δεν προσπάθησες για τίποτα, γιατί οι γονείς σου είναι πετυχημένοι άρα σε βοηθούν αυτοί’ ή θα μου πουν ‘έχεις μπλε μαλλιά, άρα είσαι gay’. Είναι αστείο!» είπε αρχικά.

«Οκ καταλαβαίνω ότι είναι εύκολο να δώσεις μια τέτοια εξήγηση σε κάτι που δεν μπορείς να καταλάβεις. Αλλά εγώ είμαι εδώ μόνος και ευτυχώς στον χώρο μου όλοι ξέρουν ότι δεν έχω πει ποτέ ‘μπαμπά ή μαμά, βοήθεια’. Το κάνω από το μηδέν, μόνος μου. Εξάλλου, κάνω κάτι εντελώς άλλο από τον πατέρα μου. Και να ήθελε να με βοηθήσει δεν ξέρω αν θα μπορούσε. Αν φύγει αυτό το στίγμα ‘ο γιος του μπαμπά’, θα είναι πολύ όμορφο να μιλώ για τους γονείς μου. Θα έπρεπε να έχω κάθε δικαίωμα να είμαι περήφανος για αυτούς» συμπλήρωσε.

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ