Θανάσης Ευθυμιάδης: «Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση, ούτε στη διατροφή, ούτε στο διάβασμα των παιδιών μου»

Newsroom
Newsroom

«Έκανα ό,τι μπορούσα για τα παιδιά μου μέχρι τα 11 τους, τώρα είναι υπεύθυνα για τη ζωή τους. Μπήκαν στην εφηβεία, δεν τα υποχρεώνω σε τίποτα, ας τη ζήσουν όπως τη θέλουν».

Συνέντευξη παραχώρησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης και αναφέρθηκε στον τρόπο ζωής του, που άλλαξε ριζικά, αλλά και στην απόφασή του να απέχει από την τηλεόραση.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής της εκπομπής «Ρίζες» μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αρχικά, αναφέρθηκε στη συνεργασία που ξεχωρίζει.

«Ο «νονός» μου στην τηλεόραση ήταν ο Μανούσος Μανουσάκης και η σειρά «Τμήμα Ηθών»», δήλωσε ο ηθοποιός.

Όπως είπε, την απόφαση να σταματήσει από την τηλεόραση, την πήρε όταν είδε πόσες αλλαγές γίνονται στα γυρίσματα. «Σε συνδυασμό με το ότι έγινα πατέρας και με περίμεναν τα παιδιά μου στο σπίτι, κράτησα μόνο το θέατρο που ήταν η πρώτη μου αγάπη», είπε.

Σχετικά με τα παιδιά του, εξήγησε πως θέλει να τα αφήσει να ζήσουν τη ζωή τους, όπως εκείνα θέλουν. «Μπήκαν στην εφηβεία. Δεν τα υποχρεώνω σε τίποτα. Ας ζήσουν την εφηβεία τους, όπως τη θέλουν. Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση, ούτε για τη διατροφή, ούτε στο διάβασμα. Έκανα ό,τι μπορούσα, μέχρι να φτάσουν 10-11 χρονών. Από εδώ και πέρα είναι υπεύθυνα για τη ζωή τους», τόνισε.

Δείτε το βίντεο: 

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ