Τιμή-ρεκόρ σε δημοπρασία, για τραγούδι του Πολ ΜακΚάρντνεϊ

Το τραγούδι συμπεριλήφθηκε στο άλμπουμ του Ringo Starr , «Stop And Smell The Roses» και αναμένεται να πωληθεί έως και 10.000 αγγλικές λίρες

Ένα demo του Πολ ΜακΚάρτνεϊ σε κασέτα, πρόκειται να δημοπρατηθεί στην τιμή των 10.000 αγγλικών λιρών. Το τραγούδι, που διαρκεί τέσσερα λεπτά και δύο δευτερόλεπτα, είναι demo εκδοχή του τραγουδιού «Attention» του πρώην μέλους των Beatles, το οποίο συμπεριλήφθηκε στο άλμπουμ του Ringo Starr το 1981, «Stop And Smell The Roses».

Είχε δοθεί στον σαξοφωνίστα Χάουι Κέισι ως πηγή αναφοράς, πριν από την ηχογράφηση του δίσκου. Η σύζυγος του, Κέισι Σίλα έκανε επίσης, τα δεύτερα φωνητικά στην ολοκληρωμένη έκδοση του τραγουδιού, μαζί με τη Λίντα ΜακΚάρτνεϊ.

Η κασέτα ήχου Maxwell C-60, η οποία έχει επίσης χειρόγραφη ετικέτα, αναμένεται να πωληθεί έως και 10.000 αγγλικές λίρες, σε δημοπρασία του οίκου Omega Auctions στο Λίβερπουλ, στις 26 Απριλίου.

Ο υπεύθυνος της δημοπρασίας Πολ Φεργουέδερ, είπε: «Το να ακούς τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ, να επεξεργάζεται ένα τραγούδι σαν αυτό είναι πραγματικά συναρπαστικό και δίνει μια εικόνα, για το εκπληκτικό ταλέντο του στη σύνθεση τραγουδιών».

Ο Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ πρόσφατα δήλωσε ότι, δεν έχει ακόμη σχεδιάσει τη συναυλία του, στο Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι. Το πρώην μέλος των Beatles και ο ράπερ Kendrick Lamar θα ανέβουν στην κεντρική σκηνή Pyramid Stage, του Μουσικού Φεστιβάλ στο Πίλτον του Σόμερσετ, το οποίο ακυρώθηκε τις δύο προηγούμενες χρονιές, λόγω της πανδημίας. 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ