Ζήσης Ρούμπος: «Εχώ ασκήσει βία ψυχολογική και λεκτική»

Ζήσης Ρούμπος: «Εχώ ασκήσει βία ψυχολογική και λεκτική»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» τον αγαπημένο ηθοποιό Ζήση Ρούμπο

Ο Ζήσης Ρούμπος μπορεί να είναι γνωστός σε όλους ως ένας ταλαντούχος κωμικός, όμως, ο ίδιος μοιράζεται το παράπονό του για έναν δραματικό ρόλο που περιμένει χρόνια να έρθει! Δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι στο παρελθόν υπήρξε βίαιος, λεκτικά και ψυχολογικά, αλλά και πως κατάφερε να εξαφανίσει αυτό το «τέρας». Επίσης, μιλά με τρυφερότητα και θαυμασμό για τη γυναίκα του, που στάθηκε δίπλα του στα δύσκολα, αλλά και για τον υπέροχο γιο που απέκτησαν.

Ο Ζήσης Ρούμπος για τη γυναίκα του

“Έχω την τύχη να λέω ότι είμαι ευτυχισμένος γιατί έχω αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου τη γυναίκα μου, η οποία έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα μαζί μου. Δουλέψαμε μαζί πολύ και είναι ένας από τους σημαντικούς λόγους που κάνω αυτή τη στιγμή τη δουλειά που κάνω. Ήταν αυτή που στήριξε εξ αρχής, και κάποια στιγμή πριν γίνω γνωστός στο ευρύ κοινό, πριν την τηλεόραση, θέλαμε να κάνουμε οικογένεια και της είπα δεν βγαίνει  με την ηθοποιία, να το αφήσουμε να βρω μια δουλειά, και μου είπε μην τολμήσεις,  γιατί αυτό που μου περιγράφεις δεν είναι ο άνθρωπος που ερωτεύτηκα” κατέληξε ο γνωστός κωμικός.

 

«Εγώ λοιπόν έχω ασκήσει βία ψυχολογική και λεκτική»

«Παρερμηνεύτηκε το κείμενό μου ως μια πρόσκληση για κουβέντα. Ήταν μια κατάθεση ψυχής βιωματική. Δεν θα πω θεωρίες κι αυτά που έγραψα τα έζησα όλα. Έζησα κι άλλα που δεν γράφονται, ούτε λέγονται και το εννοώ… Σκέψου ένας άντρας που έχει μεγαλώσει με το η γυναίκα είναι κατώτερη, πως το επιβεβαιώνει;» ανέφερε ο Ζήσης Ρούμπος.

«Εγώ λοιπόν έχω ασκήσει βία ψυχολογική και λεκτική και χρειάστηκε να δουλέψω πάρα πολύ για να σκοτώσω το τέρας. Δεν ήταν εύκολο και δεν θέλω να το παίξω γκουρού. Ακόμα το δουλεύω κι είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που κλήθηκα να κάνω» συμπλήρωσε ο Ζήσης Ρούμπος.

Δείτε το βίντεο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ