«Τζάμπολ Αγάπης» στο Ηράκλειο
Η HER-autism, ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στη συγκρότηση της πρώτης μικτής ομάδας μπάσκετ νευροδιαφορετικών προεφήβων και εφήβων
Την Παρασκευή 26 Ιουνίου, ώρα 18:00, στο 19ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου είναι προγραμματισμένη η γιορτή λήξης του πιλοτικού προγράμματος καλαθοσφαίρισης «Τζάμπολ Αγάπης» που έγινε για πρώτη χρονιά στο Ηράκλειο.
Το δίκτυο εθελοντών HER-autism ευχαριστεί θερμά για την πρωτοβουλία και έμπρακτη συμβολή τους τον Ιδρυτή του «Τζάμπολ Αγάπης» και Υπεύθυνο Προγραμμάτων Διδασκαλίας κύριο Γιάννη Τσουμπρή, τους εθελοντές και τις εθελόντριες του Ηρακλειώτικου Aθλητικού Σωματείου Γ.Α.Σ. ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ με Πρόεδρο και εθελοντή τον κύριο Απόστολο Ανυφαντάκη.
Η HER-autism, ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στη συγκρότηση της πρώτης μικτής ομάδας μπάσκετ νευροδιαφορετικών προεφήβων και εφήβων στο Ηράκλειο Κρήτης, ειδικότερα για την άμεση ενεργοποίησή τους την Ιωάννα Καπελλάκη, τον Δημήτρη Παπαδάκη και την Αγγελική Μπαλτατζή.
Με/Για τα νευροδιαφορετικά παιδιά μας, προσδοκούμε το «Τζάμπολ Αγάπης» να συνεχιστεί για πολλά ακόμη χρόνια, σε σύμπραξη με τον Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο Ανδρογέα, προσφέροντας στα παιδιά ευκαιρίες άθλησης, συμμετοχής και κοινωνικοποίησης, χωρίς, μάλιστα, καμία οικονομική επιβάρυνση για τις οικογένειές τους.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
- Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου: «Σήμερα δεν είναι ημέρα αντιπαραθέσεων. Είναι η ημέρα μιας μεγάλης δικαίωσης»
- Μουντιάλ 2026: Ο Μέσι γιορτάζει τα 39 του χρόνια με την Αργεντινή στο πλευρό του
- Το σοκ με Κωνσταντέλια, η αντίδραση της ΕΠΟ και το ενδεχόμενο επιστροφής




