Από την προστασία των ανηλίκων… στο πτυχίο Ψυχολογίας
Ο Αστυνόμος Β’ Κώστας Γιαννουλάκης, επικεφαλής του Γραφείου Προστασίας Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου, παρέλαβε συγκινημένος το πτυχίο του από το Τμήμα Ψυχολογίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Υπάρχουν πτυχία που δεν αποτελούν απλώς έναν ακόμη ακαδημαϊκό τίτλο. Είναι η επιβράβευση μιας διαδρομής που εξελίσσεται παράλληλα με μια απαιτητική καθημερινότητα, γεμάτη ευθύνες, προσωπικές θυσίες και διαρκή προσπάθεια.
Ο Αστυνόμος Β’ Κώστας Γιαννουλάκης, επικεφαλής του Γραφείου Προστασίας Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου, παρέλαβε το πτυχίο Ψυχολογίας, ολοκληρώνοντας μια πολυετή προσπάθεια που συμβάδισε με τις ιδιαίτερα αυξημένες υπηρεσιακές του υποχρεώσεις.
Η υπηρεσία, στην οποία βρίσκεται επικεφαλής, αποτελεί μία από τις πλέον απαιτητικές της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς καθημερινά καλείται να διαχειριστεί υποθέσεις που αφορούν την προστασία ανηλίκων, με ψυχραιμία, επιστημονική προσέγγιση, ενσυναίσθηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι σε παιδιά και οικογένειες που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις.
Η συγκίνησή του ήταν εμφανής τη στιγμή της απονομής, καθώς το πτυχίο αυτό αποτελεί την επισφράγιση μιας επίπονης προσπάθειας, με αμέτρητες ώρες διαβάσματος και προσωπικές θυσίες, χωρίς ποτέ να πάψει να υπηρετεί με συνέπεια το λειτούργημά του.
Του ευχόμαστε ολόψυχα το ίδιο πάθος για γνώση και προσφορά να συνεχίσει να τον συνοδεύει σε κάθε επόμενο βήμα της πορείας του, με υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
- Όταν μια «γιορτή για τα παιδιά» συνοδεύεται από υβριστικά συνθήματα κατά της ομάδας της πόλης μας
- Χωρίς ίντερνετ επιχειρήσεις στον Γιόφυρο λόγω έργων οπτικών ινών
- Σε βαρύ πένθος η οικογένεια Συγγελάκη



