Αρναουτάκης για τους δύο πυροσβέστες: «Η Κρήτη ολόκληρη πενθεί - Η θυσία τους αποτελεί την ύψιστη πράξη προσφοράς»

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Κρήτης

Συγκλονισμένος ο Σταύρος Αρναουτάκης με τον χαμό των δύο πυροσβεστών, στη μεγάλη φωτιά στο Ρέθυμνο.

Στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο Περιφερειάρχης Κρήτης αναφέρθηκε στην τραγική απώλεια των δύο ανδρών, χαρακτηρίζοντάς την ύψιστη πράξη προσφοράς.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Η Κρήτη ολόκληρη πενθεί σήμερα. Η τραγική απώλεια των δύο πυροσβεστών μας, που έχασαν τη ζωή τους στο καθήκον, δίνοντας μάχη με τις φλόγες στην Κρύα Βρύση Ρεθύμνου, μας γεμίζει με βαθιά οδύνη και ανείπωτη θλίψη.
Δύο άνθρωποι, δύο μαχητές της πρώτης γραμμής, λειτούργησαν με αυτοθυσία και αυταπάρνηση για να προστατεύσουν τις περιουσίες, το φυσικό μας περιβάλλον και, πάνω απ' όλα, τις ανθρώπινες ζωές. Η θυσία τους αποτελεί την ύψιστη πράξη προσφοράς προς την κοινωνία και την πατρίδα, αλλά και μια βαρύτατη υπενθύμιση του κινδύνου που διατρέχουν καθημερινά οι άνθρωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.
Εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες, τους φίλους και τους συναδέλφους τους στο Πυροσβεστικό Σώμα».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση