Με κρητικούς χορούς αποχαιρέτησαν τον 21χρονο Άγγελο που "έσβησε" στην άσφαλτο - Βίντεο
"Στον ουρανό χορεύουνε στον Άδη κάνουν γάμο και βγήκαν και καλούσανε όλους τους πικραμένους..."
Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι που τον γνώρισαν αποχαιρέτησαν την Παρασκευή στην Παλλήνη Αττικής τον 21χρονο Άγγελο Περιστέρη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα στο Ρέθυμνο.
Ο Άγγελος, αν και είχε γεννηθεί στην Αθήνα, είχε εγκατασταθεί από την εφηβεία του στην Κρήτη και είχε δεθεί ιδιαίτερα με το Ρέθυμνο και την κρητική παράδοση. Όπως είχε γράψει το Cretalive, ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό, κοινωνικό και εργατικό παιδί, με μεγάλη αγάπη για τον χορό και την Κρήτη. Αυτή ακριβώς η αγάπη του σημάδεψε και το τελευταίο αντίο.
Έξω από τον Ιερό Ναό στην Παλλήνη, ο Χορευτικός Όμιλος «Χοροκρήτες» αποχαιρέτησε τον αδικοχαμένο Άγγελο με κρητικούς χορούς, σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη στιγμή για την οικογένεια και τους φίλους του 21χρονου.
Ήταν ένας αποχαιρετισμός δεμένος με όσα αγαπούσε ο ίδιος και με την Κρήτη που είχε επιλέξει ως τόπο ζωής του.
"Στον ουρανό χορεύουνε στον Άδη κάνουν γάμο και βγήκαν και καλούσανε όλους τους πικραμένους..." ανέφερε ο Όμιλος στη σχετική ανάρτησή του
Ο 21χρονος έχασε τη ζωή του μετά τη σφοδρή σύγκρουση της μοτοσυκλέτας του με ταξί, το βράδυ της Τετάρτης 19 Αυγούστου, στο Ρέθυμνο.
Όπως γράψαμε, ο οδηγός του ταξί κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, μετά την απολογία του, ενώ καθοριστική για την εξέλιξη της υπόθεσης ήταν η κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα.
- Διακινητής έκρυβε ανήλικο σε πορτ μπαγκαζ
- Δύο πλωτά «υπερόπλα» για την Πυροσβεστική
- Ανήλικοι περικυκλώθηκαν από αγέλη αγριογούρουνων και κάλεσαν την Αστυνομία




