Πάτρα: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό 82χρονης

Και ο Ερυθρός Σταυρός στην αναζήτηση

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ηλικιωμένης γυναίκας τα ίχνη της οποίας χάθηκαν χθες στην περιοχή Αγία Σοφία στην Πάτρα

Η οικογένεια της 82χρονης που πάσχει από άνοια απευθύνουν έκκληση σε όποιον την έχει δει ή διαθέτει οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να ενημερώσει άμεσα την Αστυνομία.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό της ηλικιωμένης γυναίκας συμμετέχει και ο Ερυθρός Σταυρός.

ii.jpg

 

Εθελοντές Σαμαρείτες – Διασώστες του Περιφερειακού Τμήματος Πάτρας του Ε.Ε.Σ., ανταποκρινόμενοι άμεσα στο αίτημα συνδρομής, συμμετέχουν ενεργά στις έρευνες, με τη συνδρομή διασωστικού σκύλου της Κυνοφιλικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Κ9 του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός παραμένει στο πεδίο, με τους εθελοντές του να συνεχίζουν τις έρευνες, συμβάλλοντας με όλες τους τις δυνάμεις στην προσπάθεια εντοπισμού της 82χρονης.

 

 


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση