Μεταναστευτικό: Στους δρόμους ξανά οι κάτοικοι για τη δομή μεταναστών - Την Τρίτη το κρίσιμο ραντεβού με τον Πλεύρη (φωτογραφίες)

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις

Λίγες ώρες πριν πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνο Πλεύρη, για το μείζον θέμα της χωροθέτησης της δομής (προσωρινής) φιλοξενίας αλλοδαπών στο Ηράκλειο, κάτοικοι και επαγγελματίες απ’ την ευρύτερη περιοχή των Αθανάτων βγήκαν ξανά στο δρόμο το απόγευμα της Δευτέρας.

Image
Σκουλούδη
Photo Credits: @imageonline
Image
Σκουλούδη
Photo Credits: @imageonline
Image
Σκουλούδη
Photo Credits: @imageonline

Με νέο αποκλεισμό της κυκλοφορίας, στο 10ο χιλιόμετρο Ηρακλείου – Μοιρών, διαδήλωσαν την αντίθεσή τους στην επιλογή των παλιών αποθηκών Σκουλούδη.

Image
Σκουλούδη
Photo Credits: @imageonline
Image
Σκουλούδη
Photo Credits: @imageonline

Πρόκειται για ακόμα μία κινητοποίηση που έρχεται ως συνέχεια των αντιδράσεων που έχουν εκδηλωθεί και κορυφώνονται το τελευταίο διάστημα

Θυμίζουμε πως την Τρίτη στη 1η το μεσημέρι είναι προγραμματισμένο το ραντεβού με τον κ. Πλεύρη, το οποίο ορίστηκε στο γραφείο του, με τη συμμετοχή εκπροσώπων κατοίκων και των τοπικών αρχών: του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκου Συριγωνάκη, του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού και των επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στον Δήμο Ηρακλείου Μιχάλη Καραμαλάκη (Ηράκλειο η Πόλη μας), Μαρία Καναβάκη (Ηράκλειο για Σένα) και Δημήτρη Δουλουφάκη (Λαϊκή Συσπείρωση).

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση