Τροχαίο στο Οροπέδιο Λασιθίου - "Μπλόκαρε" η κίνηση, τράβηξαν με τα χέρια οχήματα για να ανοίξει η κυκλοφορία! (ΦΩΤΟ)
Το ατύχημα σημειώθηκε από τη μεριά της Κεράς
Τροχαίο ατύχημα με τη σύγκρουση δύο οχημάτων σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, γύρω στα 1.100 μέτρα από την είσοδο του Οροπεδίου Λασιθίου, από την μεριά της Κεράς.
Ο οδηγός ενός εκ των δύο αυτοκινήτων που ενεπλάκησαν τραυματίστηκε ελαφρά, σύμφωνα με μαρτυρίες, και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Στο άλλο Ι.Χ επέβαινε οικογένεια με παιδιά, χωρίς ευτυχώς να πάθουν το παραμικρό, μονάχα την ψυχολογική αναταραχή.
Λόγω του ατυχήματος, υπήρξε κυκλοφοριακή συμφόρηση για πολλή ώρα. Από το σημείο έτυχε να περνά ο κ. Γιάννης Γουλιδάκης, πρώην αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Δήμος Ιεράπετρας- προοπτική για το μέλλον".
Ο ίδιος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, ωστόσο όπως ανέφερε στο Cretalive η ΕΛ.ΑΣ έφτασε με καθυστέρηση 50 λεπτών επί τόπου.
Στο μεταξύ, σχηματίστηκαν ουρές οχημάτων.
Βλέποντας την μεγάλη ταλαιπωρία, ο κ. Γουλιδάκης μαζί με ντόπιους τράβηξαν με δικές τους προσπάθειες, σηκώνοντας στα χέρια τα οχήματα που ενεπλάκησαν δύο τροχαίο, ώστε να ανοίξει ο δρόμος και να ξεμπλοκάρει η κίνηση!
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη
- Βορίζια: Νέο επεισόδιο με τραυματία σε ένα χωριό που δοκιμάζεται τον τελευταίο χρόνο
- Ολοκαύτωμα Βιάννου: Μήνυμα Αντίστασης και απόδοσης ιστορικής δικαιοσύνης στην 83η επέτειο
- Μεταναστευτικές ροές: Ανεβαίνει ο αριθμός των αλλοδαπών στα νότια παράλια της Κρήτης




