Πλήθος κόσμου στην αντιφασιστική πορεία για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από την Χρυσή Αυγή
Τεράστια η συμμετοχή στην αντιφασιστική διαδήλωση στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι
Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στο Κερατσίνι για να τιμήσει την μνήμη του Παύλου Φύσσα, που πριν από 13 χρόνια δολοφονήθηκε από τον Γιώργο Ρουπακιά, μέλος της Χρυσής Αυγής, που την περίοδο εκείνη αποτελούσε και κοινοβουλευτικό κόμμα.
Ο κόσμος αποτίει φόρο τιμής στον δολοφονημένο νέο.
Glomex Video
Glomex Video
Στο σημείο βρίσκονται μεταξύ άλλων η μητέρα του Killah P, Μάγδα Φύσσα και ο Γιάννης Μάγγος, συλλογικότητες, οργανώσεις και σωματεία. Επίσης, βρίσκεται ο Πάνος Ρούτσι, πατέρας του Ντένις Ρούτσι, ενός από τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.
Image
Image
- Χαλκιδική: 17χρονος έπαθε ανακοπή στο σχολείο και νοσηλεύεται διασωληνωμένος
- Την Κυριακή η πολιτική κηδεία της Μαργαρίτας Παπανδρέου
- Κυριάκος Μητσοτάκης για Μαργαρίτα Παπανδρέου: «Στη μακρά διαδρομή της επέλεξε να πορευτεί στον δικό της, διακριτό δρόμο»




