Γερμανία: 72χρονος σκότωσε μια γυναίκα και τραυμάτισε άλλες δύο σε γηροκομείο της πόλης Όλφεν
Το περιστατικό σημειώθηκε μέσα στην καφετέρια της δομής
Ένας 72χρονος τρόφιμος γηροκομείου στην πόλη Όλφεν, κοντά στο Ντόρτμουντ τηςΓερμανίας, σκότωσε την Παρασκευή μία ηλικιωμένη γυναίκα και τραυμάτισε σοβαρά άλλες δύο, μέσα στην καφετέρια του ιδρύματος, σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με το δίκτυο WDR και την εφημερίδα Bild, ο 72χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε τρεις γυναίκες. Μία 86χρονη υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ δύο ακόμη γυναίκες, ηλικίας 83 και 81 ετών, τραυματίστηκαν σοβαρά και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.
Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν τον 72χρονο, ο οποίος δεν προέβαλε αντίσταση. Μέχρι στιγμής, οι αρχές δεν έχουν διευκρινίσει το κίνητρο της επίθεσης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Τραμπ «παγώνει» τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας που ενέκρινε το Κογκρέσο μετά τη συμφωνία με τον Πούτιν για το ντίζελ
- Ozzy Osbourne: «Οι γιατροί έλεγαν ότι η τελευταία του συναυλία θα τον σκότωνε» αποκαλύπτει η χήρα του
- Δεξαμενόπλοιο προσέκρουσε σε νάρκη στα στενά του Ορμούζ - Τυλίχθηκε στις φλόγες
Πηγή:ertnews.gr




