Στα Χανιά συνεχίζεται η εκπαίδευση του ΕΚΑΒ – Επικαιροποίηση γνώσεων και δημιουργία νέων δεξιοτήτων

Στόχος, η παροχή προνοσοκομειακής φροντίδας προς τον πολίτη παραμένει πάντα σε υψηλό επίπεδο

Στα Χανιά συνεχίζεται η εκπαιδευτική δράση επικαιροποίησης γνώσεων και δημιουργίας νέων δεξιοτήτων του ΕΚΑΒ.
Η τριήμερη δράση, που ολοκληρώνεται την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, γίνεται παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή ΕΚΑΒ Κρήτης κου. Νικόλαου Γιαννακουδάκη και της Κας. Βάσω Δημητροπούλου Διευθύντριας - Υπεύθυνης εκπαίδευσης.

Image
ΕΚΑΒ ΧΑΝΙΑ


Στο Pediatric Basic Life Support Provider Course συμμετέχουν επίσης εκπαιδευτές από την Κεντρική Υπηρεσία Αθηνών: οι κύριοι Τάσος Αναγνώστου, Πέτρος Κανελάκης, Ηλίας Ξένος, Εμμανουήλ Λουπάσης και Αθανάσιος Ντιντιφάς.
Η συνεχιζόμενη εκπαίδευση αφορά τα πληρώματα του ΕΚΑΒ PBLS BLS- ALS.

Image
χανια εκαβ


Το ΕΚΑΒ, όπως επισημαίνεται, δίνει μεγάλη σημασία στην συνεχιζόμενη εκπαίδευση, επικαιροποίει τις γνώσεις και δημιουργεί νέες δεξιότητες σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ERS.

Image
ΧΑΝΙΑ ΕΚΑΒ


Με αυτόν τον τρόπο η παροχή προνοσοκομειακής φροντίδας προς τον πολίτη παραμένει πάντα σε υψηλό επίπεδο...
Οι διοργανωτές ευχαριστούν τη Διοίκηση και το προσωπικό του ξενοδοχείου Hilton Chania Old Town Resort & Spa του Ομίλου Τσιλεδάκη καθώς και την Διεύθυνση του Πνευματικού Κέντρου Χανίων για την φιλοξενία.

Image
ΧΑΝΙΑ ΕΚΑΒ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Image
ΕΚΑΒ ΧΑΝΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Image
ΧΑΝΙΑ ΕΚΑΒ

 Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση