ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ. - Samaria: Δυναμική συμμετοχή στην Food Expo

Newsroom
Newsroom

Ανάπτυξη στο εξωτερικό

Το σύνολο των προϊόντων της παρουσίασε η Εταιρεία Ανάπτυξης Αποκόρωνα (ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ.– Samaria) στην Food Expo τη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών που πραγματοποιήθηκε 18-20 Μαρτίου στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Ανάπτυξη στο εξωτερικό

H συμμετοχή της ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ.– Samaria στην Food Expo 2023 μόνο τυχαία δεν ήταν καθώς η έκθεση που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Forum SA – Μέλος του  NürnbergMesse αποτελεί το μεγαλύτερο εξαγωγικό γεγονός όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Νότιο Ανατολική Ευρώπη.

Η κρητική βιομηχανία εμφιάλωσης, στο πλαίσιο της συνεχούς της ανάπτυξης, προωθεί και διευρύνει την παρουσίας της στη παγκόσμια αγορά. Με τις συνεχείς επενδύσεις στην αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της παραγωγικής της ικανότητας, τη δημιουργία δυναμικού Τμήματος Εξαγωγών, και τη συνεχή παρουσία της στις μεγαλύτερες διεθνείς εμπορικές εκθέσεις, όπως είναι η Sial στη Γαλλία, η PLMA στην Ολλανδία και η Anuga στη Γερμανία η εταιρεία θέτει γερές βάσεις για την ανάπτυξη του δικτύου της στο εξωτερικό.

Πλέον, η εξαγωγική δραστηριότητα της ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ.– Samaria, αποτελεί έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς, με έντονη παρουσία σε χώρες όπως είναι οι Καναδάς, Γαλλία, Κύπρος, Γερμανία, Πολωνία, Ρωσία, Κουβέιτ, Αυστραλία, Κίνα, Σαουδική Αραβία, ΗΠΑ, Ρουμανία

 

Ήρεμο και ανθρακούχο νερό στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων

Η κρητική βιομηχανία εμφιάλωσης, διαθέτει για πάνω από 40 χρόνια στην αγορά το βραβευμένο νερό των Λευκών Ορέων από τις φημισμένες πηγές του χωριού Στύλος στον Αποκόρωνα Χανίων. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει ήρεμο και ανθρακούχο νερό.

Η ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ. – Samaria ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του μακαριστού αρχιεπισκόπου Σελίνου και Κισσάμου Ειρηναίου Γαλανάκη το 1978 ως πολυμετοχική εταιρεία και άρχισε να λειτουργεί το 1980. Μια πολυμετοχική εταιρεία λαϊκής βάσης, η βιομηχανία  εμφιαλώνει και διαθέτει το νερό Samaria από τις πηγές Στύλου στα Χανιά Κρήτης.


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ