Η καλύτερη λύση για ιδιοκτήτες bnb

Ποια είναι η MINT, η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης στη χώρα και τι αναζητά στην Κρήτη;

Στην Κρήτη και ιδιαίτερα στο νομό Ηρακλείου αλλά και στα Χανιά, επεκτείνεται σύμφωνα με πρόσφατα ρεπορτάζ στον αθηναϊκό Τύπο, η MΙΝΤ, η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης ακινήτων bnb στην Ελλάδα.  Η εταιρεία διαχειρίζεται αποκλειστικά πάνω από 300 ακίνητα σε όλη την Ελλάδα, φιλοξενώντας 14.000 επισκέπτες σε ετήσια βάση, ενώ έχει ως τώρα ισχυρή παρουσία στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Πιερία και στην Πάρο. Για την Κρήτη, όπου ήδη δραστηριοποιείται η εταιρεία, σχεδιάζονται επενδύσεις σε νέες υπηρεσίες και νέες θέσεις εργασίας, με στόχο να ενισχυθεί το χαρτοφυλάκιο των ακινήτων της παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίας διαχείρισης.

Δίνεις απλά το κλειδί και λαμβάνεις άκοπα έσοδα από τις κρατήσεις

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της MINT και γιατί την εμπιστεύονται ήδη πάνω από 300 ιδιοκτήτες; Η ανάπτυξη ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών προς τους ιδιοκτήτες που περιλαμβάνει: από την εκτίμηση εσόδων (αξιολόγηση δωρεάν του ακινήτου και προτάσεις για μεγαλύτερη απόδοση), την επαγγελματική φωτογράφιση, τη σωστή προβολή του ακινήτου σε πλατφόρμες όπως Airbnb, Booking.com, Expedia.com κλπ., την άρτια τιμολόγηση για βελτιστοποίηση των εσόδων, μέχρι και υποδοχή και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών και επαγγελματικός καθαρισμός. Στην ουσία, ο ιδιοκτήτης παραδίδει στην αρχή το κλειδί του ακινήτου στην MINT και μετά δεν ασχολείται ξανά με τη διαχείριση του, παρά μόνο με τα έσοδα από τις κρατήσεις!

Αυξήσεις κερδών για ιδιοκτήτες bnb το 2021

Πίσω από τη MINT βρίσκεται ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Νάσος Γαβαλάς που παράλληλα είναι και πρόεδρος του νεοσύστατου Συνδέσμου Ελληνικών Εταιρειών.  Πρόσφατα, ο επικεφαλής της  MINT τόνισε ότι η κίνηση της εταιρείας για επέκταση στην Κρήτη, όπου δραστηριοποιείται ήδη από το 2019, έχει στρατηγικό και μακροπρόθεσμο χαρακτήρα, ενώ εκτιμά ότι η Κρήτη θα είναι η περιοχή που θα ανακάμψει τουριστικά πιο γρήγορα μέσα στο 2021.  Από την άλλη, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο κλάδος του bnb φαίνεται να παρουσιάζει σημαντική ανθεκτικότητα, με τους ιδιοκτήτες των ακινήτων να δείχνουν ψυχραιμία και να υπολογίζουν τα υπερκέρδη από τη βραχυχρόνια μίσθωση, παρά την κρίση της πανδημία που έπληξε προσωρινά τον παγκόσμιο τουρισμό. Σύμφωνα, μάλιστα, με εκτιμήσεις, που ενισχύονται από την τάση των επισκεπτών να επιλέγουν τη διαμονή τους σε ανεξάρτητες κατοικίες, τα έσοδα των ιδιοκτητών που άντεξαν και παρέμειναν στη βραχυχρόνια μίσθωση, θα αυξηθούν σημαντικά μέσα στο 2021.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα γραφεία της εταιρείας: 2810-226259 (Κρήτη) και 210-3221645 (κεντρικά) ή συμπληρώστε τα στοιχεία του ακινήτου σας εδώ: https://www.mintyourhouse.com/forma-endiaferontos/  και οι υπεύθυνοι ακινήτων θα επικοινωνήσουν αμέσως μαζί σας!

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ