ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ: Στις κορυφαίες βιομηχανίες της Ελλάδας για το 2022

Newsroom
Newsroom

Διακρίθηκε στην κατηγορία Ανακύκλωση και Προστασία του Περιβάλλοντος

Μία θέση στις κορυφαίες βιομηχανίες της Ελλάδας για το 2022 κατέχει η ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ.

καθερης βράβευση

Η εταιρεία βραβεύτηκε το βράδυ της 1ης Νοεμβρίου στην Τελετή Απονομής των Manufacturing Excellence Awards 2022 στο ξενοδοχείο Sofitel.

​​​​βρβαευση

Η εκδήλωση έγινε με τη συμμετοχή στελεχών κορυφαίων ελληνικών βιομηχανιών, μελών της Κριτικής Επιτροπής, εκπροσώπων Συνδέσμων και δημοσιογράφων.

Καθέρης βραβείο

 Τα βραβεία διοργανώνει για 4η χρονιά η Boussias με τις εκδόσεις Manufacturing Magazine και Industry News Daily! Τα Manufacturing Excellence Awards αναδεικνύουν και επιβραβεύουν δράσεις και έργα επιχειρήσεων για την ισχυρή ανθεκτικότητα και την έγκαιρη προσαρμοστικότητα στις νέες συνθήκες παραγωγής, διανομής και επικοινωνίας, τον ψηφιακό και πράσινο μετασχηματισμό, την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και τη συνεισφορά τους στην ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας.

Καθέρης βραβείο

Η ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ ξεχώρισε στην κατηγορία Ανακύκλωση και Περιβάλλον. Ο κ. Καθέρης αναφέρει ότι : «Είμαστε πολύ περήφανοι που η εταιρεία μας κατάφερε να αναδειχτεί στον τομέα της ανακύκλωσης ανάμεσα σε τόσο μεγάλες επιχειρήσεις από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους μας γιατί χωρίς εκείνους το έργο μας δεν θα ήταν σίγουρα ίδιο

Καθέρης βραβείο

O Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης των βραβείων, κ. Δημήτρης Βέργαδος (Δ/ντής Τομέα ΜΜΕ, Θέσεων και Ενημέρωσης του ΣΕΒ), στην εναρκτήρια ομιλία του επισήμανε, μεταξύ άλλων πως «Η ελληνική βιομηχανία διαθέτει επιχειρηματικές μονάδες πρότυπα αριστείας σε όλους τους κλάδους και μεγέθη της οικονομίας, που επιδεικνύουν ανθεκτικότητα και ανταγωνιστικότητα παγκοσμίου κλάσης, με βάση την εξωστρέφεια, την τεχνολογική καινοτομία και τα σύγχρονα συστήματα διοίκησης. Στα φετινά Manufacturing Excellence Awards είχαμε την χαρά να τιμήσουμε και να αναδείξουμε καλά παραδείγματα που φωτίζουν το παρόν και μέλλον της ελληνικής παραγωγής».

καθερης βράβευση

Οι καινοτόμες πρακτικές που αναδείχθηκαν από τη φετινή διοργάνωση αποδεικνύουν ότι, ακόμη και σε μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις για την ελληνική βιομηχανία, συνεχίστηκε ακάθεκτη η πορεία για τον μετασχηματισμό και τη μετάβαση στο νέο βιώσιμο μοντέλο παραγωγής του Industry 4.0.

βράβευση

Περισσότερες πληροφορίες για την ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Όλα τα βραβεία μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ