Το Twitter λέει στους υπαλλήλους ότι τα μπόνους θα μπορούσαν να μειωθούν στο μισό

Newsroom
Newsroom

Aνάλογα με την απόδοση

Η Twitter είπε στους υπαλλήλους της ότι μπορεί να πάρουν περίπου το μισό από τα ετήσια μπόνους τους λόγω των οικονομικών επιδόσεων της εταιρείας, ανέφεραν οι New York Times.

Οι προκλήσεις για το Twitter περιλαμβάνουν την αβεβαιότητα των διαφημιστών που σχετίζεται με τον πόλεμο στην Ουκρανία και μια νομική διαμάχη με τον Elon Musk σχετικά με το σχέδιό του να εγκαταλείψει την αγορά της εταιρείας κοινωνικών μέσων ενημέρωσης ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ανέφερε η εφημερίδα. Επικαλείται δύο υπαλλήλους αγνώστων στοιχείων οι οποίοι έλαβαν την Παρασκευή μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον επικεφαλής του οικονομικού γραφείου Νεντ Σίγκαλ σχετικά με την προειδοποίηση για τα μπόνους.

Αν και το ποσό μπορεί να αλλάξει κατά τη διάρκεια του έτους ανάλογα με τα κέρδη, η δεξαμενή των μπόνους βρίσκεται σήμερα στο 50% του δυνητικού ποσού που θα μπορούσε να είναι σε περίπτωση που επιτευχθούν οι οικονομικοί στόχοι, ανέφερε το δημοσίευμα. Εκπρόσωπος του Twitter επιβεβαίωσε στους NYT τις λεπτομέρειες του email και αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ