Αγανάκτηση στη ΒΙΠΕ Τυλίσου: Καταγγελία για συνεχείς πτώσεις ρεύματος

Πολίτης μιλά για αδιαφορία και εκφράζει φόβο για ζημιές σε συσκευές

Αγαπητό Cretalive,

Eνοικιάζω μια κατοικία στη BΙΠΕ Τυλίσου. Από τον Ιανουάριο αντιμετωπίζω σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης στο σπίτι με πτώσεις τάσης που μπορεί να διαρκούν και 3 ολόκληρες ημέρες.
Και άμεσα η βλάβη για να φτιαχτεί συμβαίνει μόνο όταν έχει γενική βλάβη όλο το χωριό. 
Τους έχω πει εκατό φορές πως έχω μεμονωμένα πρόβλημα μόλις φυσήξει και με αγνοούν επιδεικτικά με εκφόβισαν πως αν είναι βλάβη του σπιτιού θα πληρώσετε τεχνικό έξτρα.

Έφερα ηλεκτρολόγο πλήρωσα και τελικά είναι του ΔΕΔΔΗΕ. Σήμερα λοιπόν 18/04/2026 ώρα 10:32 του κάλεσα και δήλωσα τη βλάβη. Έως  τη 1:40 άφαντοι!

Είμαι με πτώση τάσης και κίνδυνο να μου κάψει όλες τις ηλεκτρικές συσκευές.  Να σημειωθεί πως 1-2 φορές το μήνα έχω πτώση τάσης αδιαφορώντας για το πως μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα στο σπίτι. Το ενοικιάζω μόλις 4 μήνες, τέτοιο πράγμα σε σπίτι δεν έχω ξανά συναντήσει. Έχει πρόβλημα το δίκτυο και δυστυχώς δεν φταίω ούτε εγώ, ούτε ο ιδιοκτήτης. Και είμαι σίγουρη ότι έτσι θα είμαι μέχρι αύριο.

Γ.Π.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση