Άγνωστη.. απλήρωτη κλήση στον Δήμο 21 χρόνια μετά!

Άγνωστη.. απλήρωτη κλήση στον Δήμο 21 χρόνια μετά!
Newsroom
Newsroom

Τρέξτε στον Δήμο...

Αγαπητό cretalive,

ΤΡΕΞΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ...

ΣΤΙΣ 18/05/2022 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΗΛΘΑ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΜΕΝΑ...
 Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ 4 ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ . ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΣΩΣΤΑ…
 ΟΤΑΝ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΑΦΜ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ 173,18 ΕΥΡΩ (ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ) ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘ ΚΥΚΛ...... ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΙΘ ΚΛΗΣΗΣ...... ΤΗΣ 05/12/2001 ΣΤΗΝ ΟΔΟ 25ης ΑΥΓΟΥΣΤΤΟΥ (ΤΟΤΕ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΗΤΑΝ ΑΝΟΔΟΣ…!!!) 
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ
ΤΟΥΣ ΕΘΕΣΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ :
Α) ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΧΡΟΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΠΡΟ 21 ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΗΛΘΑ ΚΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ MAZI THΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ  ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ… ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ…???
Β) ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ  ΕΓΡΑΦΑ  ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ 26/12/2006. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ…ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ…???
ΕΠΕΙΔΗ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΚΛΗΣΗ ΚΑΙ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΥΤΗΣ  ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΙΤΗΣΗ- ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ.
ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΝΤΡΙΣΩ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ  ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΗΤΩΝΤΑΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΥΠΟΣΤΟΥΝ  ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  

Ι.Α

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ