Απαράδεκτη συμπεριφορά από καθηγητές πανεπιστημίου

Απαράδεκτη συμπεριφορά από καθηγητές πανεπιστημίου

"Πολλοί σπουδαστές αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την προσπάθεια"

Αγαπητό cretalive,

Σπουδάζουμε στο πανεπιστήμιο  Κρήτης, στο Tμήμα  Eπιστήμης  και Tεχνολογίας Yλικών στο Ηράκλειο και θα θέλαμε να καταγγείλλουμε ότι η συμπεριφορά  ορισμένων  καθηγητών είναι απαράδεκτη. Λόγω της κατάστασης,  τα μαθήματα γίνονται εξ αποστάσεως όπως και η εξεταστική και εδώ υπάρχει το πρόβλημα!

Τα προβλήματα της εξεταστικής περιόδου είναι πολλά : 1ον ανεπαρκής χρόνος εξέτασης, αναφερόμενος χρόνος 3 ώρες και η πραγματοποίηση της εξέτασης γίνεται μέσα σε 20 λεπτά και αυτό έχει ως  αποτέλεσμα την αποτυχία όλων των φοιτητών.

2ον ανάρμοστη συμπεριφορά και αντιμετώπιση προς εμάς από τους καθηγητές. Για παράδειγμα να ζητάμε να δούμε τα γραπτά μας και να μην μας το επιτρέπουν και να μας κοροϊδεύουν και από πάνω.

Όλα αυτά έχουν αποτέλεσμα πολλοί από τους σπουδαστές να παρατήσουν της σπουδές τους και οι κόποι τόσων χρόνων να πάνε χαμένοι.

Είμαστε δύο σπουδάστριες που δεν σκεφτήκαμε στιγμή να παρατήσουμε την προσπάθεια και τους κόπους μου ! Έχουμε πολύ λίγα μαθήματα, δίνουμε το παρών σε όλα και σε όλες τις εξεταστικές και το αποτέλεσμα είναι να γράφουμε και μην μας περνάνε.

Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή ,υπάρχουν πολλά οικονομικά προβλήματα και προβλήματα υγείας και κάποια στιγμή αυτό το σίριαλ θα πρέπει να τελειώσει.

Αποζητάμε την βοήθεια και την υποστήριξη όλων των υπευθύνων.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ