Αρνήθηκαν να τους κάνουν rapid test! - "Είστε διπλά εμβολιασμένος, δε χρειάζεται!"

Αρνήθηκαν να τους κάνουν rapid test! - "Είστε διπλά εμβολιασμένος, δε χρειάζεται!"

Τελικά οι εμβολιασμένοι μπορούν, όντως, να κάνουν δωρεάν rapid test;

Αγαπητό Cretalive,

η επιθυμία μου να σταθώ αντάξιος των περιστάσεων και να μη θέσω σε κίνδυνο οικεία μου πρόσωπα, 7 μέρες αφότου διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό, με ώθησε σήμερα στο Σταυρωμένο όπου σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, σήμερα διενεργούνται rapid tests ως τις 18.00 το απόγευμα. Περίμενα στωικά, εγώ και η σύζυγός μου, στην ουρά των περίπου 30 ατόμων προκειμένου να κάνουμε rapid test και να μας απαντήσουν αν είμαστε πλέον "καθαροι" από τον ιό.

Όταν μετά από 45 λεπτά ήρθε η σειρά μας, πέσαμε σε "τοίχο". Όχι μόνο μάς συμπεριφέρθηκαν απαξιωτικά, αλλά κυριολεκτικά αρνήθηκαν να μας κάνουν τεστ!

Όταν ... τόλμησα να ρωτήσω το λόγο, μου απάντησαν ότι επειδή είμαστε πλήρως εμβολιασμένοι ... δε χρειάζεται! Μήπως οι πλήρως εμβολιασμένοι δεν κολλάνε και δε μεταδίδουν; Κι αν τέλος πάντων επιμένουμε, μας προέτρεψαν να ξαναπάμε αύριο! Η αδιανόητη συμπεριφορά είχε ως κατάληξη την εκδίωξή μας κυριολεκτικά, κι ετσι από το Σταυρωμένο φύγαμε για το κέντρο του Ηρακλείου, καθώς η ίδια ανακοίνωση του ΕΟΔΥ ανέφερε και το Κέντρο στην πλατεία Ελευθερίας για τη διενέργεια rapid tests, ως τις 15.00 το μεσημέρι.

Φτάσαμε εκεί λίγο πριν τη 1 και πέσαμε ξανά ... σε "τοίχο". Ή μάλλον πιο σωστά "φάγαμε πόρτα", αφού ο οικίσκος ήταν κατάκλειστος! Διάλειμμα για κολατσιό ή ... δεν είχε δουλειά και σχόλασαν νωρίτερα;

 rapid test

Τελικά οι εμβολιασμένοι μπορούν να κάνουν δωρεάν rapid test; Τα ωράρια και τα σημεία λειτουργίας ανακοινώνονται για ... τα μάτια του κόσμου ή αν θέλω να κάνω τη δουλειά μου πρέπει να πληρώσω 7-8 ευρώ και να το ... καταπιώ αμάσητο;

Η.Μ.

 

Δείτε επίσης:

Βρέθηκαν μπροστά σε κλειστά σημεία δειγματοληψίας για κορωνοϊό!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ