Βενετία οι Γούρνες μας!

Βενετία οι Γούρνες μας!

Ένας  χρόνος και κάτι από τις πλημμύρες  της 10-11-2020 και οι άρχοντες του Δήμου μας εξακολουθούν να σφυρίζουν κλέφτικα.

Αγαπητό Cretalvie, 

Dimand και REDS “μονομαχούν” σήμερα Δευτέρα για το ακίνητο – φιλέτο στις Γούρνες Ηρακλείου. Αυτό διάβασα σήμερα το πρωί για το ακίνητο – φιλέτο και γελούσα με ποιους πάνε να μπλέξουν οι άνθρωποι.

Ένας  χρόνος και κάτι από τις πλημμύρες  της 10-11-2020 και οι άρχοντες του Δήμου μας εξακολουθούν να σφυρίζουν κλέφτικα. Ξαγρυπνούν, ξενυχτούν, δεν κοιμούνται από την αγωνία τους όπως διαλάλησαν στα κανάλια αλλά να δώσουν  εντολή να έρθει κανένα μηχάνημα  να κάνει καμιά δουλειά στην περιοχή μας δεν μπορούν. Για ορισμένες περιοχές ισχύει αυτό,  γιατί για τους φίλους μας τους ξενοδόχους κάτι κάναμε!!!!.

Όχι ας μην είμαστε και αχάριστοι και δύο φορτηγά χώματα έχουν ξεφορτώσει στο ( ο θεός να τον κάνει) δρόμο – διέξοδο της γειτονιάς μας  που πλημμύρισε πέρυσι,   ώστε σε περίπτωση πλημμύρας να μην μπορούν τα νερά να χυθούν στη θάλασσα και άλλα δύο φορτηγά πέτρες ξεφόρτωσαν προχτές στις εκβολές του Γουρνιώτη ποταμού άγνωστο γιατί.

Για να μην πάρει η θάλασσα την άσφαλτο των 2 πόντων που είχαν φτιάξει πρόπερσι?

για να δυσκολέψουν το ποταμό στην εκβολή  του προς τη θάλασσα?  ή

για να μην πάρει η θάλασσα την ιδιωτική παραλία του φίλου μας του ξενοδόχου που την δημιουργήσατε πέρυσι καθώς ανέσυραν τα αυτοκίνητα από τη θάλασσα?

Να ‘ναι καλά ο κ.  Μπλομπλός αλλιώς το καλοκαίρι θα κολυμπούσαμε ανάμεσα σε σαμπρέλες, τιμόνια και αξεσουάρ αυτοκινήτων.

Ακόμα και τον Άγιο Νεκτάριο ξέχασαν φέτος όλοι οι άρχοντες του τόπου μας, που έρχονταν κάθε χρόνο και έκαναν το κομμάτι τους. Βλέπεις φέτος είχε βρέξει και δεν ήθελαν να χαλάσουν τα καλογυαλισμένα σκαρπίνια τους ούτε τις καθαρές   ζάντες του αυτοκινήτου τους  στις λάσπες και στις κολύμπες που εμείς αντιμετωπίζουμε καθημερινά, με την λίγη βροχή.

Αυτό το μήνα υποσχέθηκαν σε ένα γείτονα μας να τα τακτοποιήσουν όλα, αλλά δεν μας είπαν πότε? παραμονές Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς για να μας πουν και τα κάλαντα ταυτόχρονα.

Ευχαριστώ πολύ για την επαναλαμβανόμενη φιλοξενία σας στο Cretalive

Μια Γουρνιώτισα

 

 

Δείτε επίσης:

Σήμερα ο τελικός πλειοδότης για τις Γούρνες - Τί θα γίνει με το καζίνο

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ