"Δεν μπορούμε να παρκάρουμε πουθενά!"

"Δεν μπορούμε να παρκάρουμε πουθενά!"

"Αντί η Δημοτική Αστυνομία να γράφει αυτούς που βάζουν εμπόδια στους δρόμους για να μην παρκάρει ο κόσμος, γράφουν τα αυτοκίνητα παντού"

Αγαπητό cretalive,

Θα ήθελα να εκφράσω και εγώ το παράπονο μου !

Αυτή η κατάσταση με την δημοτική αστυνομία έχει ξεφύγει! Αντί να κάνουν βόλτες στις γειτονιές για να γράφουν αυτούς που βάζουν στο δρόμο καρέκλες, κώνους και ότι άλλο έχουν για να μη παρκάρει ο κόσμος γράφουν τα αυτοκίνητα ΠΑΝΤΟΥ.

Δεν μπορούμε να παρκάρουμε πουθενά. Και καλά θα μου πεις έχει πάρκινγκ! Ναι, αλλά ποιος έχει να δίνει κάθε μέρα 4 και 5 ευρώ;

Την πρώτη φορά με έγραψαν κοντά στο Καπετανάκειο γιατί δεν είχα αφήσει απόσταση 12 μέτρων από την στάση και όταν τους κάλεσα και τους είπα ότι δεν μπορούμε να κρατάμε μεζούρα παντού η απάντηση της υπαλλήλου ήταν "ε, καλά δεν κόβει το μάτι σας;"

Μετά πήγα από κει και έκανα την ένσταση και τα εξήγησα στον υπεύθυνο. Τελικά με έγραψαν για άλλο λόγο! Και σήμερα με έγραψαν σε πάρκινγκ! Και τα δύο σημεία πολυσύχναστα. Όταν τους ξανακάλεσα και ρώτησα που μπορώ να καλέσω για παράπονο μου είπε "τι να σας πω εγώ, όπου θέλετε". Κάλεσα στο γραφείο του δημάρχου και με σύνδεσαν με αυτούς! Που να ασχολούνται τώρα..! Και κάτσε εσύ να πληρώνεις!

Είμαι σίγουρη ότι πολύς κόσμος έχει το ίδιο παράπονο αλλά που να βρούμε το δίκιο μας δεν ξέρω!

Ευχαριστώ πολύ!

Κ.M.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ