Εικόνες εγκατάλειψης στην πλατεία Αγίας Αικατερίνης

Εικόνες εγκατάλειψης στην πλατεία Αγίας Αικατερίνης

Aν συμβεί κάποιο ατύχημα σοβαρό ή μη, σε ποια υπηρεσία θα πρέπει να στραφεί ο πολίτης για να βρει το δίκιο του;

Aγαπητό Cretalive,

Ο λόγος που γράφω την παρούσα επιστολή είναι για να εκφράσω το θυμό και τη δυσφορία μου για την εικόνα που έχει η πλατεία της Αγίας Αικατερίνης στο κέντρο του Ηρακλείου. Είναι αλήθεια ότι εντός των τειχών οι ελεύθεροι χώροι που υπάρχουν για το παιχνίδι και τη διασκέδαση των παιδιών είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Γι’ αυτό το λόγο, ο Δήμος θα έπρεπε να επιδεικνύει περισσή φροντίδα και μέριμνα τόσο για την καθαριότητά τους όσο και για την κατάσταση την οποία παρουσιάζουν.

Επιτρέπεται σε ένα χώρο που συχνάζουν δεκάδες παιδιών καθημερινά να έχει τόσα επικίνδυνα σημεία, ικανά να προξενήσουν μέχρι και το σοβαρό τραυματισμό τους; Μεγάλες λακκούβες, σπασμένα μάρμαρα, πέτρες, και ολισθηρότητα από τη βρωμιά στο χώρο που κινούνται και τρέχουν.

Αλήθεια, αν συμβεί κάποιο ατύχημα σοβαρό ή μη, σε ποια «ανευθυνοϋπεύθυνη» υπηρεσία θα πρέπει να στραφεί ο πολίτης για να βρει το δίκιο του; Καλό θα ήταν, αν ο Δήμος ενδιαφέρεται για την ποιότητα ζωής των μικρών δημοτών του να μεριμνήσει έτσι, ώστε οι χώροι ψυχαγωγίας τους σ! την πόλη να είναι πιο καθαροί, πιο φιλικοί και πραγματικά ακίνδυνοι.

Με εκτίμηση

Α. Α.


Αγία Αικατερίνη


Αγία Αικατερίνη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ