"Εμείς οι πολίτες, δεν έχουμε καμία άποψη πάνω σε αυτά που συμβαίνουν στην πόλη μας;"

Newsroom
Newsroom

Αναγνώστρια-κάτοικος της πόλης του Ηρακλείου γράφει στο cretalive για όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τη πεζοδρόμηση και την κυκλοφορία λεωφορείων

Αγαπητό cretalive,

από τις, κατά τη γνώμη μου, καλύτερες αποφάσεις που έλαβε ο δήμος Ηρακλείου τα τελευταία έτη, ήταν η πλακόστρωση του κέντρου της πόλης.

Οι δυνατότητες που έδωσε στους πολίτες και στους καταστηματάρχες είναι απεριόριστες, η ατμόσφαιρα δε καθάρισε κατά πολύ, και όσο και να το κάνουμε ομόρφυνε στο μάτι μας! 

Οι οικογένειες πλέον μπορούν να κατέβουν στο κέντρο της πόλης έχοντας ένα άγχος λιγότερο, να αφήσουν παιδιά τους να "ανεξαρτοποιηθούν", να περπατήσουν μόνα τους στο πλακόστρωτο. 

Μικροί και μεγάλοι έχουν μεγαλύτερη διευκόλυνση στη χρήση των ποδηλάτων χωρίς να κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα !

Η φασαρία δε για τους κατοίκους έχει μειωθεί ραγδαία! 

Μην τα πολυλογώ, σας καταθέτω μερικές από τις διευκολύνσεις όσον αφορά τη ζωή μας, που προσέφερε αυτή η διευκόλυνση, όπως το βλέπω εγώ.

Κι ερωτώ!

Για ποιον λόγο τώρα να επιτραπεί η διέλευση ΜΜΜ και ταξί πάνω στο πλακόστρωτο που μόλις ολοκληρώθηκε μετά από τόσα έτη; Εμείς, οι πολίτες, δεν έχουμε άποψη πάνω στις αποφάσεις που παίρνονται για την πόλη μας; Όλα πια στον βωμό του χρήματος; Και δεν είναι καν δημοσίου! 

Μια εξοργισμένη πολίτις του Ηρακλείου, σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ