Ένα "ευχαριστώ" για τις αιματολογικές μονάδες ΠΑΓΝΗ και Βενιζελείου

Ένα "ευχαριστώ" για τις αιματολογικές μονάδες ΠΑΓΝΗ και Βενιζελείου

Αναγνώστης μιλά για την προσωπική του εμπειρία

Αγαπητό cretalive,

θα ήθελα να πω δυο λόγια αν γίνεται για τα δυο νοσοκομεία της πόλης μας. Όλοι ξέρουμε πόσο δοκιμάζονται όλα τα νοσοκομεία της χώρας εξαιτίας της πανδημίας. Όμως εγώ θα ήθελα να σταθώ σε ένα άλλο κομμάτι, σε μια προσωπική εμπειρία.

Η διαδρομή μου ξεκινάει στο ΠΑΓΝΗ, από ένα πρόβλημα υγείας που μου παρουσιάστηκε, αιματολογικής φύσεως. Με παρακολουθεί μια ομάδα γιατρών, όπου με υπομονή κι επιμονή, με την απόλυτη ιατρική τους φροντίδα και γνώση, «σκύβουν» πάνω από την σπάνια περίπτωση μου, με καθοδηγούν και με επιβλέπουν με ενα «πρόσωπο» ιατρικό και συνάμα ανθρώπινο.

Η πορεία μου συνεχίζεται στο ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ, όπου εκεί μια άλλη ομάδα γιατρών με επιβλέπει. Νέα σειρά εξετάσεων ακολουθεί, συνοδευόμενη πάντα από το χαμόγελο αλλά και την θετική στάση τόσο των γιατρών, όσο και του προσωπικού.

Αναλογιζόμενος αυτή μου την διαδρομή συνειδητοποίησα ότι όλοι οι γιατροί που με παρακολούθησαν με έκαναν να νιώσω άνετα κι ασφαλής.

Κατευνάσαν κάθε μου ανησυχία και φόβο, ενημερώνοντας με για την πορεία μου. Δεν δίστασαν να λύσουν την παραμικρή απορία μου, δεν με έκαναν ποτέ να νιώσω ότι τους κουράζω. Έβλεπα ταυτόχρονα την επιστημονική τους πλευρά χέρι-χερι με την ανθρώπινη υπόσταση τους. Ποτέ δεν έφυγα από κανένα νοσοκομείο με δεύτερες σκέψεις, αντιθέτως με έκαναν να τους εμπιστευτώ αλλά και να τους σεβαστώ απόλυτα. Άξιοι λειτουργοί της επιστήμης τους.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από την καρδιά μου είναι το λιγότερο που μπορώ να πω, για τις αιματολογικές μονάδες και των δυο νοσοκομείων, και κυρίως για τη (ΜΜΕ) Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας στο ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ Νοσοκομείο . Αποτελείτε λαμπρό παράδειγμα του κλάδου σας!

Με εκτίμηση,

Α.Χ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ