"Λαοκράτης Πασπαράκης, ένας σύγχρονος ήρωας"

"Λαοκράτης Πασπαράκης, ένας σύγχρονος ήρωας"

Τα τελευταία χρόνια προσφέρει εθελοντικά κι αγόγγυστα τις υπηρεσίες του, διδάσκοντας ιταλικά σε όποιον επιθυμεί

Αγαπητό Cretalive,

τα ιταλικά μιλιούνται από 70 περίπου εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως. Όποιος όμως στο Ηράκλειο τα μιλάει ή έχεις σκεφτεί να τα μάθει, σίγουρα γνωρίζει τον Λαοκράτη Πασπαράκη! Τον σπουδαίο αυτόν δάσκαλο που με πολύ μεράκι και αγάπη, έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές ανθρώπων, μεταλαμπαδεύοντάς τους την γνώση για την ιταλική γλώσσα. Αυτόν που έχει βοηθήσει χιλιάδες φοιτητές να υλοποιήσουν τα όνειρά τους στη γειτονική χώρα και να διαπρέψουν στη ζωή τους!

Τα τελευταία χρόνια προσφέρει εθελοντικά κι αγόγγυστα τις υπηρεσίες του, διδάσκοντας ιταλικά σε όποιον επιθυμεί στο πνευματικό νεανικό κέντρο ενορίας Εισοδίων της Θεοτόκου Νέων Αλατσατών, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά το μεγαλείο της ψυχής του. Καταφέρνει, πάντα με όπλο του το χιούμορ, να μεταδίδει την αστείρευτη ενέργειά του, στους γύρω του και να κάνει το μάθημα ευχάριστο!

Το γεγονός ότι παρέχει ανιδιοτελώς και τόσο γενναιόδωρα στους μαθητές του κάθε εφόδιο για να επιτύχουν, τον κάνει έναν από τους πιο αγαπημένους καθηγητές του νησιού. Όλα αυτά τον καθιστούν αναντικατάστατο ανάμεσά μας και τον ευχαριστούμε που έχει συνδέσει το όνομά του με την ιταλική γλώσσα και να το κάνει για όλους εμάς συνώνυμό της!

Οι μαθητές σου αγαπητέ prof Leo!

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ