Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" και ένα "μπράβο"

Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" και ένα "μπράβο"

Ευχαριστήρια επιστολή σε ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Βενιζελείου Νοσοκομείου

 Πρόσφατα έγινα μαμά, ο τοκετός μου πραγματοποιήθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Θα θέλαμε να δημοσιευτεί αυτή η επιστολή με τον σύζυγο μου καθώς στις δύσκολες εποχές που ζούμε, αξίζει όταν κάτι γίνεται ΚΑΛΑ να διαδίδεται και να ακούνε και κάποιοι άνθρωποι ένα ΜΠΡΑΒΟ.

Πριν από 9 μήνες λοιπόν μάθαμε με τον σύζυγο μου πως είμαι έγκυος. Μέτα από μεγάλη ερευνά λοιπόν και βλέποντας όλες τις επιλογές που είχαμε, καταλήξαμε να γεννήσω στο Βενιζέλειο. Επιλέξαμε έναν γιατρό, καθηγητή ο οποίος είναι και διευθυντής της μαιευτικής κλινικής του Νοσοκομείου.

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου ευχαριστώ πρωτίστως σε αυτόν τον άνθρωπο καθώς ήταν διπλά μου καθ'όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μέχρι και το τελευταίο λεπτό, με βοήθησε  να πραγματοποιήσω το όνειρο μου και να γεννήσω φυσιολογικά αν και είχα δύσκολο τοκετό και. Χωρίς τη πολύτιμη βοήθεια του δεν θα τα είχα καταφέρει!!

Από την πρώτη στιγμή που εισήλθαμε στη κλινική, στις 13/01/21 το βράδυ μέχρι και το εξιτήριο μας δεν μετανιώσαμε λεπτό για την επιλογή μας. Ο καθένας εκεί μέσα, από τις διοικητικές υπηρεσίες , τις μαίες που βρίσκονται πάντα εκεί να σε βοηθήσουν, τα παιδιά που κάνουν την πρακτική τους και σου λύνουν όποιες απορίες έχεις, τον καθαρισμό της κλινικής που μπαινοβγαίνει όλη μέρα στα δωμάτια και φροντίζει να λάμπουν από καθαριότητα, ο νεογνολόγος που είδε το μωρό και μου έλυσε οποία απορία και ανησυχία είχα, και ο κάθε γιατρός ξεχωριστά που έτυχε να με δει και να με εξυπηρετήσει, έως και το προσωπικό της κουζίνας που φροντίζει κάθε μέρα να ετοιμάζει διαφορετικά γεύματα συμφωνά με τις ανάγκες των επιτοκων και νέων μαμάδων, ο καθένας τους και όλοι μαζί φρόντισαν να μου προσφέρουν μια άνετη και ζεστή ατμοσφαίρα ώστε να μην πάψω λεπτό να νοιώθω σαν το σπίτι μου το 3ημερο που χρειάστηκε να μείνω στην κλινική.

Θα θέλαμε λοιπόν με τον σύζυγο μου, μεσώ της επιστολής αυτής να ευχαριστήσουμε τον καθένα ξεχωριστά για τη φροντίδα και τη βοήθεια που μας προσέφεραν.

Πέλλα συγχαρητήρια! Συνεχίστε την καλή δουλειά!
 

 

Σοφία Μίσκα & Μιχάλης Μαραβέλιας

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ