"Ενδιαφέρεται κανείς να διευκολύνει τον κόσμο;"

"Ενδιαφέρεται κανείς να διευκολύνει τον κόσμο;"
Newsroom
Newsroom

Συνεχίζονται τα παράπονα για το πάρκινγκ

Αγαπητό Cretalive, καλημέρα

Λόγω της εργασίας μου χρησιμοποιώ το πάρκινγκ του αεροδρομίου σχεδόν σε καθημερινή βάση. Καταρχήν το τεράστιο αυτό πάρκινγκ διαθέτει μόνο μια είσοδο έξοδο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να συνωστίζονται τα αυτοκίνητα γύρω από την είσοδο για να αποφύγουν και δικαιολογημένα οι οδηγοί το περπάτημα μέσα στον καύσωνα από την μια άκρη έως την έξοδο.

Μια λύση θα ήταν να είναι ανοιχτή άλλη μια έξοδος μόνο για πεζούς στην γωνία που ειναι το φανάρι για την είσοδο του αεροδρομίου. Επίσης λόγω της μιας μόνο εξόδου έχει τύχει να πάρω το αυτοκίνητο στις 12 το βράδυ και είμαι υποχρεωμένος αν και έχω αυτόματη είσοδο - έξοδο να περιμένω στην ουρά κάθε οδηγό που θέλει να πληρώσει και το κάνει στην έξοδο μέσα από το αυτοκίνητο του.

Δεν μπορούν να βάλουν μια ταμπέλα που να λέει ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ? Ετσι ο κάθε οδηγός δεν θα έχει παρά να βάζει την απόδειξη στο μηχάνημα και να ανοίξει η μπάρα. Νομίζω ότι οι υπεύθυνοι για το πάρκινγκ στον δήμο Ηρακλείου απλά δεν ενδιαφέρονται να διευκολύνουν τον κόσμο.

 

Ευχαριστώ για την επικοινωνία

Ν. Π. 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ