Επικίνδυνα "παιχνίδια"

Επικίνδυνα "παιχνίδια"

Προσοχή στους οδηγούς

Αγαπητό Cretalive,

Θα ήθελα να καταγγείλω ένα γεγονός που μου συνέβη χθες λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, καθώς διερχόμουν μπροστά από τον καταυλισμό των "αθίγγανων" δίπλα στο Αστυνομικό Μέγαρο στη Νέα Αλικαρνασσό.

Γύρω στις 4:10 λοιπόν έχοντας μόλις σχολάσει από την εργασία μου σε εταιρία που εδρεύει στη ΒΙΠΕΗ περνούσα μπροστά από τον καταυλισμό όταν από το πουθενά χτύπησε με πολλή δύναμη (καθότι ήμουν εν κινήσει) το παρμπρίζ του αυτοκινήτου μου ένα σφαιρικό αντικείμενο σαν μπαλάκι του πινγκ-πονγκ, χρώματος πρασινοκίτρινου. Με την άκρη του ματιού μου πρόσεξα ένα παιδί να κοιτάει προς το μέρος μου από την πλευρά του καταυλισμού, αρκετά μακριά από το δρόμο, και το οποίο φορούσε ένα γαλάζιο μπλουζάκι.

Έκοψα λίγο ταχύτητα αλλά λόγω του σοκ και λόγω του ότι είχα αυτοκίνητα πίσω μου και αυτοκίνητο ερχόμενο από την άλλη κατεύθυνση του δρόμου, δεν σταμάτησα. Άλλωστε και να σταματήσεις σάμπως θα βρεις το δίκιο σου; Σάμπως θα σε υπερασπιστεί κάποιος; Ή μήπως θα μαλώσουν οι γονείς του το παιδί που πέταξε το μπαλάκι; Μάλλον που θα έτρωγα και ξύλο.

Το ευτυχές στην όλη υπόθεση είναι ότι αφενός δεν έπαθε ζημιά το αυτοκίνητο και αφετέρου, και πιο σημαντικό, το μπαλάκι δεν πέρασε από το τζάμι του οδηγού να με χτυπήσει στο κεφάλι με απρόβλεπτες στη συνέχεια συνέπειες για μένα και τους υπόλοιπους. Θα ήθελα λοιπόν να εφιστήσω την προσοχή των οδηγών που περνάνε καθημερινά από το σημείο γιατί τα παιδιά εκεί "παίζουν" με τις ζωές μας και κανείς μα κανείς δε θα βρεθεί να τους αποδώσει ευθύνες σε περίπτωση κάποιας τραγικής κατάληξης.

Ευχαριστώ 

Μ. Β 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ