Έργα "γεφύρια της Άρτας"

Newsroom
Newsroom

"Tι θα γίνει εάν βρέξει πολύ και ο Γουρνιώτης ποταμός δεν περνιέται";

Αγαπητό Cretalive,

Χαίρομαι φίλε /η συμπολίτη που ξεκινάνε να ανοίγουν τα στόματα για όσα εξαγγέλλει και δεν πραγματοποιεί  - ενώ λέει το παλεύει  να ολοκληρώσει -  μια ολόκληρη θητεία η σημερινή Δημοτική Αρχή μας.

Λέτε και στην περιοχή Κουβοχωρίου των Γουρνών να μην προχωράνε τα έργα λόγω πολέμου?  Είναι μια ωραία και σοβαρή δικαιολογία φίλε συμπολίτη.

Μπα, νομίζω ότι θα ξεπεραστεί το πρόβλημα του πολέμου και των υλικών , προεκλογικά και θα αρχίσουν να μοιράζουν ψαλίδια για τις κορδέλες που θα κόβουν στα εγκαίνια.

Επίσης να δημοσιεύσω και εγώ μια ανεπίσημη δήλωση ότι μέχρι τις εκλογές θα έχουν – λέει -  προχωρήσει στην αποστράγγιση των ομβρίων από την περιοχή του Κουβοχωρίου που είναι στα πέντε μέτρα η θάλασσα  - μην φανταστείτε έργο εκατομμυρίων – για να σταματήσουμε να διαμαρτυρόμαστε.  Άκουσον άκουσον!

Επαναλαμβάνω πάλι και γίνομαι γραφικός κ. κ. Άρχοντες της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Χερσονήσου, τι θα γίνει εάν βρέξει πολύ και ο Γουρνιώτης ποταμός δεν περνιέται,  έχετε  υψώσει και τον παραλιακό δρόμο των Γουρνών σε σχέση με το επίπεδο των νόμιμων σπιτιών μας  και δεν έχουν τρόπο τα βρόχινα νερά να χυθούν στην θάλασσα, με αυτό τον τρόπο μας έχετε κάνει μπανιέρα και δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής ούτε με τα πόδια ούτε με αυτοκίνητο.

Τους έχουμε κάνει πολλές φορές την ερώτηση, έτσι και βρέξει πολύ,  χειμώνα έχουμε άλλωστε, από πού θα πάμε στην δουλειά μας το πρωί, από πού θα πάνε τα παιδιά στο σχολείο – είμαστε περίπου 30 οικογένειες,  δεν το λες και λίγοι- και αν ο μη γένοιτο κάποιος από όλους μας χρειαστεί άμεση βοήθεια και την επέμβαση του ΕΚΑΒ ή της Πυροσβεστικής  από που θα περάσει το όχημα για βοήθεια;

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω!

Τότε λέει θα βρουν τον τρόπο, δήλωση πριν από 2 μήνες περίπου μπροστά μου, από μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου που έχει εκλεγεί από εμάς  και ορισμένος με το χρίσμα του Αντιδημάρχου  επί των Τεχνικών Έργων του Δήμου μας.

Ευτυχώς ο Θεός είναι με το μέρος μας και δεν βρέχει, δυστυχώς βέβαια για το γενικότερο καλό.

Πόση υπομονή πια!

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Κ.Λ. 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ