"Έτσι με εξαπάτησε γνωστός οίκος νυφικών"

Τι καταγγέλλει πολίτης που έπεσε θύμα απάτης

Aγαπητό cretalive.gr,

Θα ήθελα να κάνω μια καταγγελία! Το τελευταίο διάστημα επανήλθε στη δημοσιότητα η δράση γνωστού οίκου νυφικών, όπου ο ιδιοκτήτης και η κυρία που φέρει την επωνυμία του οίκου, εξαπατούν τους ανυποψίαστους πελάτες και όχι μόνο!

Θα ήθελα να σας αναφέρω πως έπεσα κι εγώ θύμα τους.

Τον Αύγουστο του 2014 βάφτισα το τέταρτο μου παιδί και την έκλεισα για βιντεοσκόπηση και φωτογραφίες. Η προσφορά ήταν δύο άλμπουμ ψηφιακά για τους γονείς και την νονά, δύο dvd, δώρο το πορτραίτο του παιδιού, όλα αυτά στα 650€. Επίσης θα έκανε στολισμό στο τραπέζι των γονιών χωρίς χρέωση!

Στολισμό στο τραπέζι δεν έγινε ποτέ, μια μέρα πριν τη βάφτιση με πήρε στο τηλέφωνο και με ρωτούσε πως είναι εμφανισιακά το παιδί γιατί δεν θυμόταν ποιο είναι για να φτιάξει το πορτραίτο που θα έβαζα στην είσοδο του κέντρου.

Τελικά μετά από πολλά τηλέφωνα που μου έκανε κατάφερε να βρει τη φωτoγραφία του παιδιού. Μου έφερε το πορτραίτο το βράδυ της ίδιας μέρας αλλά δεν ήταν το αναμενόμενο ( καθόλου καλή δουλειά δεν είχε κάνει). Το ίδιο βράδυ της έδωσα φωτογραφίες των τεσσάρων παιδιών μου και dvd από τον υπέρηχο του μωρού για να τα βάλει στην έναρξη του βίντεο!

Η βάφτιση έγινε και σε δύο μέρες μας έδωσε ένα dvd όπου είχε όλες τις φωτογραφία της βάφτισης για να διαλέξουμε ποιες θα μπουν στα άλμπουμ. Διαλέξαμε και πήγαμε στο κατάστημα. Μας είπαν ότι σε περίπου δύο μήνες θα μας έδιναν τα dvd και μέχρι τον Δεκέμβριο και τα άλμπουμ.

Μας ζήτησαν να πληρώσουμε και είπαμε ότι θα πληρώναμε όταν θα παίρναμε την δουλειά μας. Μας είπαν ότι τα στέλνουν στην Αθήνα και πρέπει να πληρώσουν κι αυτοί για να μας τα φτιάξουν. Τους δώσαμε με το ζόρι 500€ (γιατί τα ήθελαν όλα) και αφήσαμε υπόλοιπο 150€ για να αποπληρώσουμε όταν θα μας τα δώσουν!

Μας κορόιδεψαν, έχουν περάσει σχεδόν 5 χρόνια και συνεχώς μας έλεγαν δικαιολογίες, ότι καθυστερούν από την Αθήνα κτλ. Εκτός των άλλων, έκλεινε και άνοιγε συνεχώς μαγαζιά με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να την βρούμε! Ο λόγος που δεν κάναμε μήνυση είναι γιατί δεν έχουμε αποδείξεις και μάρτυρες ότι της δώσαμε χρήματα! Η κυρία δεν δίνει αποδείξεις!

Δεν έχω τίποτα από τη βάφτιση του παιδιού μου παρά μόνο το πορτραίτο.

Επίσης δεν ξέρω που βρίσκονται οι φωτογραφίες των παιδιών μου και το dvd του υπερήχου που της έδωσα.

Παρόλαυτα είχε το θράσος και το θάρρος να με πάρει τηλέφωνο την Πέμπτη το βράδυ στις 9-5 και να με απειλήσει με εισαγγελέα γιατί της χρωστάω 150€ για πράγματα που ποτέ δεν πήρα και γιατί της κάνω δυσφήμηση!

Αυτή είναι η δική μου ιστορία και θα ήθελα να δημοσιευθεί για να γίνει παράδειγμα προς αποφυγήν!

Σας ευχαριστώ πολύ!


Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ