Ευχαριστίες από τους φοιτητές της Σχολής Ξεναγών Κρήτης

Newsroom
Newsroom

Με αφορμή την αποφοίτησή τους

Αγαπητό Cretalive,

Μια συναρπαστική εμπειρία ζωής έκλεισε τον κύκλο της. Οι κόποι δυο χρόνων μας οδήγησαν στο μεγάλο μας στόχο, την πολυπόθητη αποφοίτηση μας και μας προσέφεραν εμπειρίες αλησμόνητες για μια ολόκληρη ζωή.

Στο τέρμα αυτής της διαδρομής νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στη διεύθυνση της Σχολής την κ. Καραμπέτσου Μαρίζα, και την κ. Ταμανίδη Δέσποινα που έγιναν η «ψυχή» αυτής της μεγάλης προσπάθειας.

Να ευχαριστήσουμε για τη βοήθεια και τις συμβουλές τους, τους καθηγητές μας αυτά τα δύο χρόνια, τους κ.κ. Γιαπιτσόγλου Κώστα, Γεωργακόπουλο Κώστα, Καραταράκη Γιώργο , Μουστακάκη Μαρία, Τερψίδου Μαρία, Βότσογλου Νίκο, Αρβανίτη Ματίνα, Βασαλάκη Έλενα, Γεωργιάδη Γιώργο, Μαρδαβάνη Χριστίνα, Σκεπετζή Νεκτάριο, Ψαρουδάκη Ελευθερία, Θεoδωρακοπούλου Μαρία.

Επίσης τους καθηγητές από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη που μας ξενάγησαν σε πολλούς από τους αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία της υπόλοιπης Ελλάδας, τους κ.κ. Αρβανιτόπουλο Σταύρο, Χαροκόπο Νίκο, Δόνο Δημοσθένη, Θεοδωρακοπούλου Κατερίνα, και Xανδρά Κάτια.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε και στο Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης – Σαντορίνης για την προσφορά των whispers χάρη στα οποία η πρακτική μας έγινε κατά πολύ ευκολότερη στις εκδρομές της Κρήτης.

Για όλους εμάς η εμπειρία ήταν αλησμόνητη και ένα ακόμα λιθαράκι στη νέα διαδρομή της ζωής μας στην οποία επενδύσαμε. Δυο χρόνια αξέχαστα με εμπειρίες μοναδικές.

Σας ευχαριστούμε.

Οι σπουδαστές

Σταύρος Μουντουφάρης

Νικολίνα Καρεφυλάκη

Ζωή Πιπεράκη

Μάρθα Βανδουλάκη

Μαριέλλα Οικονομάκη-Βαρουχάκη

Γιάννης Ναυπλιώτης

Μαρίνα Μαυραντωνάκη

Διονύσης Ξενικάκης

Αγγελική Κυπραίου

Νικολέτα Τρυφωνοπούλου

Δημήτρης Γαστεράτος

Ολένα Νεντβύγκα

Μιχάλης Κωνσταντέλος

Ιφιγένεια Ξαϊδαρά

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ