Το "ευχαριστώ" στους γιατρούς από μια ασθενή

Το "ευχαριστώ" στους γιατρούς από μια ασθενή

"Είναι πάντα εκεί όταν τους χρειαζόμαστε και δικαιούνται από εμάς την αναγνώριση του δύσκολου έργου τους"

Αγαπητό Cretalive,

Το απόγευμα της Πέμπτης 22/07/21 μεταφέρθηκα επειγόντως από το Γ.Ν. Ρεθύμνου στο ΠΑΓΝΗ για να αντιμετωπίσω ένα οξύ, αιφνίδιο και επικίνδυνο πρόβλημα υγείας με εμβολισμό που μόνο στο συγκεκριμένο νοσοκομείο μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Την επέμβαση ανέλαβε ο κύριος Γαλανάκης και η ομάδα του με απόλυτη ευθύνη και την έφεραν σε πέρας με επιτυχία και μπόλικη ανθρωπιά στο χώρο του χειρουργείου.

Στη συνέχεια νοσηλεύτηκα στην ουρολογική πτέρυγα όπου όλη  η ομάδα (γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό) του διευθυντή κ. Μαμουλάκη με αντιμετώπισε με τρόπο μοναδικό, με συνεχείς ενημερώσεις, διαρκείς ελέγχους και εξαιρετική φροντίδα κάνοντάς με να νιώσω ασφάλεια και σιγουριά.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελα να εκφράσω στην γιατρό Χρυσούλα Κιαγιαδάκη (που μέχρι πριν λίγο καιρό εργαζόταν στο ΠΑΓΝΗ) για την τόσο ανθρώπινη συμβολή της.

Νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους λειτουργούς του ιατρικού επαγγέλματος (γιατρούς και νοσηλευτές) που είναι πάντα εκεί όταν τους χρειαζόμαστε και δικαιούνται από εμάς την αναγνώριση του δύσκολου έργου τους.

Σας είμαι ευγνώμων

Ε.Ρ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ