"Ευχαριστώ τους υπεύθυνους για την αδιαφορία"

"Ευχαριστώ τους υπεύθυνους για την αδιαφορία"

Ελπίζω να βρω μια λύση στο πρόβλημα μου, γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει, με αποτέλεσμα την αγανάκτηση των πολιτών.

Αγαπητό cretalive,

σαν πολίτης της υποβαθμισμένης περιοχής του Αη Γιάννη Χωστού θα ήθελα να ευχαριστήσω τη ΔΕΥΑΗ.

Ευχαριστώ τον δήμαρχο κύριο Λαμπρινό ο οποίος δηλώνει ικανοποιημένος με τα επιτεύγματα του Δήμου όσων αφορά το πρόβλημα της λειψυδρίας στο Ηράκλειο. Πραγματοποιήθηκαν, μάλιστα,σχετικά εγκαίνια στην περιοχή του Αγίου Σίλα,στην οποία και θα εφαρμοζόταν το πρόγραμμα της αφαλάτωσης του νερού. Στην πορεία μάλλον άλλαξαν τα πράγματα, με αποτέλεσμα στην δική μας γειτονιά να διακόπτεται η ροή του νερού δύο φορές στη διάρκεια της ημέρας χωρίς να υπάρχει κάποια ενημέρωση για την αλλαγή αυτή.

Επιπλέον, νιώθω συγκινημένη με το ενδιαφέρον που επέδειξε ο αρμόδιος του προγράμματος κ. Βουρεξάκης,με τον οποίο προσπαθώ να επικοινωνήσω εδώ και δύο εβδομάδες στο τηλέφωνο αλλά ποτέ δεν είναι διαθέσιμος.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους γραμματείς στα γραφεία της ΔΕΥΑΗ, οι οποίοι δεν έδειξαν σεβασμό στις απεγνωσμένες προσπάθειές μου να αναζητήσω μια λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς με αντιμετώπισαν με μια εριστική συμπεριφορά,υψώνοντας τον τόνο της φωνής τους και κλείνοντας μου το τηλέφωνο την στιγμή που τους ανακοίνωνα τα παράπονα μου.

Για ποια κοινωνική μέριμνα μιλάμε την στιγμή που κάποια άτομα δεν έχουν νερό ακόμη και ώρες όπου είναι απαραίτητη η πραγματοποίηση οικιακών εργασιών; Πως μπορούμε να καυχόμαστε για τα κατορθώματα μας όταν μια ολόκληρη περιοχή στερείται ένα από τα βασικά δικαιώματα της, απαραίτητο για την ορθή διαβίωση,ειδικά σε περιόδους παγκόσμιας πανδημίας,όπου κρίνεται αναγκαία η καθαριότητα για την αποφυγή των κινδύνων που ελλοχεύει ο ιός;

Ελπίζω να βρω μια λύση στο πρόβλημα μου, γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει, με αποτέλεσμα την αγανάκτηση των πολιτών

Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση

Φ.Β δημότης Ηράκλειου της υποβαθμισμένης περιοχής  του Αγ. Ιωάννη Χωστού

 


Δείτε επίσης: 

Η δέσμευση του Προέδρου της ΔΕΥΑΗ


 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ