Γεμάτο το σχολείο παρότι είναι κλειστό!

Γεμάτο το σχολείο παρότι είναι κλειστό!

Καθημερινά συγκεντρώνονται δεκάδες παιδιά χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης

Αγαπητό Cretalive,

Παίρνω το θάρρος να στείλω μήνυμα γιατί πραγματικά πλέον δεν ξέρω τι άλλο να κάνω και θεωρώ ότι μονάχα μια δημοσιοποιεί του θέματος θα βοηθήσει. Μένουμε απέναντι από το 13ο Γυμνάσιο στον Άγιο Ιωάννη. Από πέρυσι τον Μάιο έχουν σπάσει τα κάγκελα και μπαινοβγαίνουν μέσα στο σχολειο όλες τις ώρες και όλες τις ημέρες.

sxoleio

Εχουμε επανειλημμένα ενοχλήσει την διευθύντρια, το τμήμα σχολικών κτιρίων, την αστυνομία. Ο ένας επιρρίπτει ευθύνες στον άλλον αλλά λύση δεν βρίσκεται. το τελευταίο διάστημα η κατάσταση έχει ξεφύγει. Μαζεύονται καθημερινά πάνω από 100 παιδιά κάθε ηλικίας, εννοείται χωρίς κανένα μέτρο προστασίας.

Πριν 2 εβδομάδες μάλιστα έγινε ένα ατύχημα εντός του σχολείου και καλέσαμε εμείς το ασθενοφόρο. Το θέμα όμως είναι ότι πλέον έρχονται παρα πολλοί εξωσχολικοί και όχι για να παίξουν μπάσκετ....

sxoleio

Τοσο καιρό μας έλεγαν ότι δεν έχουν καγκελα, φτάσαμε στο σημείο να ζητήσουμε να κανουμε δωρεα την οποία και δεν δέχτηκαν. Καγκελα όμως παρέλαβαν πριν 3 εβδομάδες, δεν τα έχουν τοποθετησει και χθες βγήκαμε εξω και είχαν ανεβει παιδια στην ταράτσα του σχολειου. Και ρωτάω εγώ. αν γίνει κάποιο ατυχημα; Αυτά!

Θα ήθελα αν γίνεται να δημοσιοποιησετε το θέμα γιατί πλέον δεν μπορούμε να βγαίνουμε κ να ζητάμε να κάνουν ησυχία. Το κάναμε και αυτό και το αποτέλεσμα ήταν να μας πετάνε πέτρες το βράδυ στην πόρτα και να έχουμε τα παιδιά μας να φοβούνται μέσα στο ίδιο τους το σπιτι. Έχουμε φτάσει στα όρια μας

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ