Η... παράταιρη εικόνα του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου

Τί θα γίνει με το πανό;

Αγαπητό Cretalive,

 

Εδώ και μήνες στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, υπάρχει μια παράταιρη εικόνα, που δεν δείχνει κανένα σεβασμό στον χώρο αυτό.

Από την μια η πρόσκληση για τους επισκέπτες της πόλης για την Προϊστορική Κρήτη και τους Μινωίτες, τους Δωριείς και τους Ρωμαίους.

Και από την άλλη η ασχήμια των πανό των συνδικαλιστών του Υπουργείου Πολιτισμού.

Δεν εξετάζω σχετιζόμενα αιτήματα για τα οποία γίνεται λόγος, αλλά το γεγονός ότι αποτυπώνουν μια κακή αισθητική για το κόσμημα του Αρχαιολογικού Μουσείου. 

Δεν υπάρχει λόγος να αποτυπώνεται αυτή η παράταιρη εικόνα, που μόνον μας εκθέτει και δεν δίνει λύση σε κανένα εργασιακό αίτημα. 

Και αλήθεια, εάν για την διεύθυνση του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου, τον κ. Περιφερειάρχη, τους κυρίους & κυρίες περιφερειακούς συμβούλους, τον κ. Δήμαρχο Ηρακλείου, τους κυρίους & κυρίες Αντιδημάρχους, τους εκπροσώπους στο εθνικό και στο Ευρωπαικό κοινοβούλιο, δεν ενοχλεί αυτή η εικόνα που εκθέτει όλη την πόλη, την Κρήτη στα μάτια των ξένων επισκεπτών μας, μήπως η Υπουργός Πολιτισμού Κα Μενδώνη που επισκέπτεται περιοχές της Κρήτης, πρέπει να δει αυτήν την άσχημη εικόνα του Μουσείου και να θέσει ένα τέλος; 

 

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

Ένας Πολίτης

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ