Καμίνια Ηρακλείου: Η εικόνα με τα σκουπίδια παραμένει η ίδια

"Τα απορρίμματα και τα ογκώδη αντικείμενα παραμένουν στο σημείο για περισσότερο από τρεις εβδομάδες συνολικά", αναφέρει αναγνώστης

Αγαπητοί,

Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματός μου, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι, μία εβδομάδα μετά την αρχική μου αναφορά, δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία απολύτως αποκομιδή στο συγκεκριμένο σημείο.

Σας επισυνάπτω νέες φωτογραφίες, οι οποίες αποτυπώνουν τη σημερινή εικόνα πίσω από το 7ο ΓΕΛ Ηρακλείου.
 

Image
Καμίνια σκουπίδια


Τα απορρίμματα και τα ογκώδη αντικείμενα παραμένουν στο σημείο για περισσότερο από τρεις εβδομάδες συνολικά, ενώ στο διάστημα αυτό όχι μόνο δεν υπήρξε καμία ουσιαστική παρέμβαση από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά η κατάσταση επιδεινώνεται καθημερινά, καθώς συνεχίζουν να συσσωρεύονται νέα σκουπίδια.


Παρά τις δημόσιες δηλώσεις περί ομαλοποίησης της αποκομιδής απορριμμάτων στον Δήμο Ηρακλείου, η εικόνα στο συγκεκριμένο σημείο δείχνει ακριβώς το αντίθετο. Ο χώρος έχει μετατραπεί σε μια ανεξέλεγκτη εστία ρύπανσης και μόλυνσης, με σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία, ιδιαίτερα μέσα στις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού.

Δεν πρόκειται για ένα περιστατικό της στιγμής. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που παραμένει άλυτο επί εβδομάδες, χωρίς να έχει γίνει ούτε μία αποκομιδή των συσσωρευμένων απορριμμάτων.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία 
Κάτοικος της περιοχής

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση